Kuvia riittää reissulta vaikka millä mitalla, mutta tälläkertaa en ajatellut höpöttää nyt valkohiekkaisista rannoista sanallakaan. En nimittäin ole aikoihin kirjoittanut blogiin varsinaisia kuulumisiani, postaukset ovat tulleet vähän jälkijunassa. Olen ollut menossa ja keskittynyt niin paljon kuvaamaan tulevia juttuja. Samalla mielessäni on silti pyörinyt pieniä kivoja asioita, jotka haluaisin jakaa kanssanne. Asioita, joista ei riitä juttua välttämättä kokonaiseen postaukseen.

Kevätpöhinät pukkaa kovasti päälle, työrintamalla ja kotosalla. Isompaa ja pienempää hommaa riittää niin, ettei se varmasti tekemällä lopu. Täyttyykö teidänkin kalenterit tähän aikaan vuodesta vauhdikkaasti? Kiire ja stressi eivät ole kuitenkaan olleet vaivoinani, päinvastoin. Listasin tämän hetken kuulumisia ja asioita, joista olen erityisesti ilahtunut kuluneella viikolla.

thai1
thai2

– Ripustimme matkalta ostetut unisiepparit paikoilleen. Ne ovat niin kauniita ja muistuttelevat lomasta. Unisiepparin tarkoitus on karkoittaa pahat unet. Lapset olivat erityisen innoissaan ajatuksesta, että painajaiset tarttuvat siepparin verkkoon ja valuvat höyheniä pitkin pois. Unisieppareiden asennusesta seuraavana aamuna sängystään tallusteli unenpöpperöinen poika, joka surullisena totesi juuri hänen siepparinsa menneen rikki, sillä se ei siivilöinytkään pahoja unia pois. Oli kyllä kurjaa, mutta onneksi seuraavana yönä se alkoi taas toimimaan toivotulla tavalla.

– Työhuoneen kaktus on vihdoinkin istutettu ruukkuunsa ja samoin olkkarin mystinen pinkki kasvi. Pitäisi ottaa siitä kuva ja tiedustella teiltä fiksummilta, että mikäköhän laji mahtaa olla kyseessä.

– Sain maaliskuulle asti tehtyä kirjanpitoni valmiiksi, yksi hurraa sille!

– Ostin maailman upeimmat tennarit, kutsun niitä pilvi-kengiksi, koska ne ovat vaaleansiniset.

thai3
thai6

– Kuvaaminen on taas niiin kivaa, kun on uusi kamera. En tiedä oletteko huomanneet kuvien laadun parantuneen uuden kameran myötä? Uskollisesti minua jo useamman vuoden palvellut Olympuksen PEN vaihtui OM-D:ksi.

– Aurinko on näyttäytynyt tällä viikolla jo useamman kerran ja nahkatakilla tarkenee, parasta!

– Rebekan jumpparyhmän vanhemmilla on hyvä tsemppihenki ja kahtena peräkkäisenä viikonloppuna olleet ”kisat” ovat menneet tytöiltä hienosti. En malta odottaa toukokuun MM-kisoja ja Viivin joukkueen vetoa siellä, siitä tulee varmasti upeaa.

thai4
thai8

– Olemme suunnitelleet kahden ystäväni kanssa tyttöjen reissua Tartoon ja saimme kolmen kiireisen naisen aikataulut sopimaan yhteen ja nyt reissu on buukattu.

– Asennemedian tyypit ovat parhaita. En voisi kuvitella parempaa työporukkaa kuin Asennelaiset. The Boss Lady eli Asennemedian toimitusjohtaja Ulla on reilu ja suorapuheinen tyyppi, jonka kanssa on mutkatonta tehdä töitä.

thai5thai7

– Ostin reissusta testiin kaikenlaisia erikoisempia kasvonaamioita, enkä ole vielä ehtinyt testaamaan yhtään. Tänään kyllä ehdin. Olen myös joka päivä ilahtunut keittiössä tupruttelevasta Panpurin diffuuserista, reissutuliainen sekin.

-Uudet kaverit Helsingissä! On ollut ilo tutustua Arttuun ja muihin Asennelaisiin. Hengailimme torstaina toimistolla pidetyn palaverin jälkeen pienellä Asenne-porukalla Skifferissä, nauroin vedet silmissä, kuten myös perjantainakin Stellan ja Jarnon luona ihanissa illanistujaisissa. Kurkatkaapa muuten miten upealta Jarnon upouusi blogi näyttää.

thai10

– Pyöräilykausi on avattu meilläkin (vihdoinkin) ja toppavaatteet saa laittaa varastoon. Helpottavaa. Ihanaa. Parasta.

– Olen järjestänyt kolmet synttärijuhlat ja vaikka meillä onkin ollut älyttömän kivaa, niin olen silti helpottunut, kun sain”urakan” päätökseen.

thai9thai11
Siinä oli kyllä aika monta syytä hymyyn ja olen minä hymyillytkin kuulkaas. Loma teki tehtävänsä ja elämä tuntuu juuri nyt sopivan huolettomalta sekä työntäyteiseltä yhtäaikaa. Kesää kohden mentäessä askeleeni on aina kevyempi, mieli luottavaisempi ja yleinen fiilikseni on vain kaikinpuolin parempi.

-Maj

4 Comments

 1. Kevät 8.4.2017

  Saako udella mitkä tennarit ostit?

  Vastaa
  • Maj 9.4.2017

   Niket! Varmasti vilahtavat jossain vaiheessa täällä blogissa :)

   Vastaa
 2. Tami 9.4.2017

  Kiva kuulla kuulumisia! :) Tämmöset on jotenki kyllä ihan lempparipostauksia

  Vastaa
  • Maj 9.4.2017

   Jee, kiva juttu :) Pitäisi ehkä enemmän kirjoittaa tämmösiä ”juuri nyt mielessä” -postauksia?

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *