Oletteko suuntaamassa tänä viikonloppuna Helsinkiin Lapsimessuille? Lapsimessut on Pohjoismaiden suurin koko perheen tapahtuma, josta löytyy varmasti tekemistä, vinkkejä, nähtävää ja shoppailtavaa jokaiseen makuun, sillä mukana on huimat 180 näytteilleasettajaa.

lapsimessut_1
lapsimessut_2

Messukeskuksessa meininki ovat alkanut täydellä teholla jo eilen aamulla ja Lapsimessut jatkuvat aina sunnuntai-iltapäivään saakka. Mattimyöhäiset voivat kurkistaa täältä lisää infoa aukioloajoista ja lipuista.

Sain houkuteltua ystäväni lapsineen mukaan ja me lähdetään porukalla sunnuntaina käväisemään messuhumussa. Itseasiassa sunnuntai taitaakin olla messujen rauhallisin päivä, joten sopii meille loistavasti. Mitään erityistä ei lähdetä hakemaan, käydään varmasti kurkkaamassa ainakin Gugguun sekä muiden tuttujen vaatemerkkien osastot ja koitetaan tehdä maltillisesti löytöjä ;) Lapset varmasti haluavat  käydä toiminnallisilla alueilla leikkimässä ja askartelemassa.

lapsimessut_3
lapsimessut_4
lapsimessut_5
lapsimessut_6

Hauskoja messuja kaikille ja jos törmätään huomenna, niin saa nykäistä hihasta!

-Maj

1 Comment

  1. Leena-mummi 25.4.2017

    Ihania kuvia😍

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *