Reissuun  pakkaillessani aloin sovittelemaan lapsille viime vuoden sandaaleja ja tennareita – pieneksihän nuo olivat jääneet. Thaimaassa pärjäilee oikeastaan aika hyvin vain sandaaleilla ja tennareilla, joten kengät eivät meidän matkalaukussa mahdottomia painaneet, etenkin kun tennarit olivat matkustuskenkinä.

lasten kengät 9lasten kengät 1

Viime vuonna Rebekalla oli klassikkomerkki Havaianasin flip flopit, joista hän tykkäsi tosi paljon. Sain valita Footwayn valikoimasta muutamat kengät lapsille mukaan reissuun ja annoin Reben valita sandaalinsa ihan itse. Hän päätyi näihin kuvan flip flopeihin, vaikka juurihan vielä tuumattiin pinkin värin olevan niin nähty, kummasti se mieli vaan muuttuu :D

lasten kengät 2lasten kengät 5lasten kengät 6

Samuelin mielestä adidaksen Dory-sandaalit olivat kaikista upeimmat. Aika liikuttavan suloiset jotenkin, eikä vaan? Ja toimivat hyvin niin vedessä kuin maallakin.

lasten kengät 8lasten kengät 7

Tennarit löytyivät molemmille addulta, Sampan kenkien kriteeri on, että hän saa ne helposti itse jalkaan, joten päädyin tarrallisiin Stan Smitheihin. Rebekan sporttisissa lenkkareissa on myös aika kätevä kiristyssysteemi ja ne ovat mun mielestä kauniin malliset, sopivan sirot tytön kapeaan jalkaan. Mallin nimi on kokonaisuudessaan adidas Originals X_Plr C Core Black ja Footwaylla näitä löytyy koosta 28 kokoon 35 asti.

lasten kengät 3

Oletteko ehtineet jo tekemään tennarihankintoja – tai onko muut kesäkengät vielä hakusessa? ”Salakoodilla” Magicspring15 napsahtaa Footwayn kengistä -15% alennusta. Footwaylla on tosi hyvä valikoima kenkiä ja hakua saa rajattua kätevästi merkin, koon tai värin ja mallin mukaan.

adidakselta löytyy ainakin vaikka mitä ihanuuksia, suunnittelen tilaavani tässä vielä itselleni jotkut lenkkarit kesäksi. Kannattaa muuten toimia nopeasti, sillä koodi on voimassa vain 5.4.2017 asti – ellen saa ruinattua meille vielä vähän  lisäaikaa!

EDIT: Sain jatkettua alennuskoodin kestoa,  se on voimassa 30.4.2017 asti!

-Maj

6 Comments

 1. Heidi 3.4.2017

  Heippa Maj!
  Ihanat ovat kyllä nuo sampan sandaalit ja itselleni voisin hyvin ottaa nuo rebekan flipflopit :) Ihanaa kun suomen kesä on vasta edessä. Mitä kokoa nuo Samuelin sandaalit ovat? Katsoin että sandaaleja näyttäisi olevan vain kokoon 27 asti. :(
  Mitä kengän numero hän muuten käyttää?

  Vastaa
  • Maj 3.4.2017

   Moikka!
   Samuelilla on koko 27 ja samaa kokoa ovat myös addun tennarit. Kengän koko vaihtelee merkeittäin kyllä aika paljonkin :)

   Vastaa
 2. M 3.4.2017

  Kiitos alekoodista, tilasin vagabondin ballerinat, kun tykkään käyttää niitä kesällä paljon, sandaalit ei oo oikein mun juttu. :) Pitänee katsoa kuiteski jos oppis joskus käyttää sandaaleita, niin aloitan halvemmasta päästä ja kattelen niitä dinskosta.

  Vastaa
  • Maj 5.4.2017

   Moikka ja miten kiva juttu, että sieltä löytyi sopivat. Vagabondilla on kyllä laadukkaita ja muutenkin kivoja kenkiä :)

   Vastaa
 3. Nexus 4.4.2017

  Olen lukenut blogeja jo melkein 10 vuotta mutta vasta nyt käytin ensimmäistä kertaa jonkun blogista alennuskoodin! :D Addun Superstarit on jo käytännössä kasvanut mun jalkoihin kiinni kun sellaiset on ollut käytössä jo 15 vuotta, monessa eri värissä. Heittäydyin hurjaksi ja tilasin 2 paria kerralla kun kerrankin sai kokonaan mustat halvalla! :D

  Vastaa
  • Maj 5.4.2017

   Hahaa, eikä, mahtavaa! Nyt kevät voi sit tulla :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *