Gugguun pop-up -tapahtumat ovat tosi suosittuja, enkä yhtään ihmettele miksi! Vaatteet ovat tietysti niin ihania ja tapahtumista huokuu, että ne on järjestetty suurella sydämellä. Gugguun henkilökunta tekee aina parhaansa asiakkaiden viihtyvyyden varmistamiseksi, järjestelyitäkin on pohdittu tarkkaan, että homma varmasti toimii, koska innokkaita shoppailijoita on niin paljon.

Gugguun muuttomyynti starttasi tänään aamulla Hatanpäällä ja voi vitsit miten pitkä jono pihalla kiemurteli jo tunti ennen avaamista. Olen kyllä tietoinen merkin valtavasta suosiosta, mutta itse olen osunut aikaisemmin aina tapahtumiin paikalle vasta illalla, jolloin meininki on jo rauhallisempaa.

 

gugguu_pop_up2
gugguu_pop_up3

Olimme lasten kanssa Hatanpäällä kuvailemassa ennen tapahtuman alkua, siksi pääsin  seuraamaan ovien avaamista edeltävän tunnin valmistelutohinaa. Kymmeneltä ihmisiä alkoi valumaan sisään ja oli  kiva huomata, että kaikki tuntuivat olevan (pitkästä?) jonottamisesta huolimatta tosi hyvällä tuulella ja vaikuttivat ystävällisiltä sekä innostuneilta.

gugguu_pop_up4
gugguu_pop_up5
gugguu_pop_up7
gugguu_pop_up8
gugguu_pop_up9
gugguu_pop_up11

Gugguun muuttomyynti jatkuu Hatanpäällä vielä huomenna lauantaina klo 10-17. Tarkka osoite on Hatanpään valtatie 34 E ja myymälä löytyy rakennuksen toisesta kerroksesta. Tarjolla on pientä suolaista purtavaa, kuplivaa ja tietysti Gugguun legendaarista rockyroadia.

Myynnissä on niin uutuuksia (uudet frillapaidat ovat niin upeita!) kuin edullista 2-laatuakin. Varastotuotteet ovat myös hyvässä alessa ja ulkovaatteita pääsee shoppailemaan -20% alella. Kannattaa siis käydä piipahtamassa ja jos haluat välttää ryysistä, niin uskallan suositella suuntaamaan Hatsulle vasta iltapäivällä :)

-Maj

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *