*Kaupallinen yhteistyö, AsennemediaHartwall

Jee, kesä on täällä – ja kaikki ihana on vielä edessä! Kerroinkin jo aikaisemmin viime viikolla siivoilleeni terassia illanistujaisia varten. Viime lauantaina kutsuimme ystävät kylään jo hyvissä ajoin iltapäivällä niin, että perheen pienimmät ehtivät aikanaan iltatoimille ja nukkumaan.

Miika isännöi hodaribaaria, Krista tekaisi salaattia ja grillailimme kasviksia sekä ihania flatbreadejä! Maistelimme Happy Joe -siideriä ja nautimme toistemme seurasta. Kaikki järjestelyt sujuivat rennosti, kiitos ihanien vieraiden, auttavia käsiparejakin oli tarjolla yli tarpeiden.

happyjoe1happyjoe2happyjoe3

Esittelyssä grillitiimimme; yksi siellä häärää ja toiset katsovat perään, haha! Ensimmäisenä grilliin tuikattiin flatbreadeihin tulevat täytteet ja sitten pohjat, jotka tulevat parissa minuutissa. Lopuksi grillailtiin hodareita sitä mukaa kun ne tekivät kauppansa, myös sämpylät kannattaa ehdottomasti käyttää grillin kautta, että niistä tulee rapsakoita.

happyjoe4

Happy Joe on nappi valinta juomaksi kesän rentoihin juhiin. Se on ollut lempisiiderini jo monta vuotta, enkä muista edes milloin olisin ostanut kaupasta mitään muuta, yhtään liioittelematta. Happy Joessa on kaikki on kohdallaan, siideri maistuu hyvältä, se ei ole liian makeaa omaan makuuni, pullo näyttää kivalta ja korkkeihin on piiloteltu aforismeja – joita olen joskus täällä blogissakin lainannut.

happyjoe5
happyjoe6Girls, girls, girls eli Jannina, Anna, Krista ja minä!

Meitä oli yhteensä kymmenisen aikuista ja hyvin mahduttiin kaikki yhtäaikaa terdelle. Hodareita voi syödä rennosti jakkaralla istuskellen, kuten me tehtiin, mutta koko porukka mahtuisi tarvittaessa pöytien ääreenkin, just ja just!

happyjoe7
happyjoe8
happyjoe9
happyjoe10

”Have a cider because you are happy, not to become happy” – juuri niin! Siideriä voi nauttia fiksusti, niin että perheelliset voivat olla myös illanvietossa mukana. Illan suosikki aforismini kuului näin; Don’t wait for the perfect moment. Take this moment and make it perfect!

happyjoe11
happyjoe19

Maisteltavanamme oli kahta eri siideriä, toinen oli vanha tuttu Happy Joe Organic, joka on tehty luomuraaka-aineista ja toinen oli viime maaliskuussa kauppohin ilmestynyt Happy Joe Old Country, joka on myös kuiva siideri, mutta ei kuitenkaan mikään ihan tavis, sillä se on koostettu yhdeksästä eri omenalajikkeesta. Juomaa kehiteltäessä haettiin omenan purevaa raikkautta, mutta myös toisaalta pehmeää makua, yhdistelmä on hyvä ja tämä siideri nousi vieraidenkin suosikiksi. Happy Joe Old Country on oiva piknik kamu tai itseasiassa se sopii loistavasti kaikkiin kesän rientoihin, grillijuhliin, illanistujaisiin, mökkireissulle tai piknikeille.

happyjoe14
happyjoe15
happyjoe16
Rennot ja spontaanit juhlat ovat varmasti yksi kesän parhaimpia asioita. Hihkun aina ilosta, kun ystäviltä pukkaa viestiä ”sauna ja grilli on kuumana illalla, tervetuloa illaksi meidän meille/mökille!” Toki joskus saattaa olla jo suunnitelmia, joiden takia ei pääse paikalle, mutta kutsukin lämmittää aina mieltä.

Rakastan iltamia, joissa meininki on iloinen ja välitön, mukaan mahtuu myös ystävien ystävät. Ruoka saa olla värikästä, rentoa ja meno stressitöntä. Meidän porukasta osa lähti jatkamaan lauantai-iltaa vielä myöhempään, mutta itse olin onnellinen saadessani viettää kivan illan ystävien kesken ja olin kyllä tyytyväinen herätessäni myös virkeänä aamulla.

Mikä on teidän mielestänne parasta kesässä? Onko siellä ruutujen takana innokkaita kesäjuhlien järjestäjiä? Entä vietättekö te aikaa ystävien seurassa vai viihdyttekö paremmin omalla perheellä?

-Maj

ps. muistuttelisin vielä, että Valviran ohjeistuksen mukaisesti alkoholia ei saa kommentoida, mutta kaikki muut kesäiset viestit otetaan kyllä ilolla vastaan :)

7 Comments

 1. inkkari 18.5.2017

  Kiva ku bileet jo päivällä, hyvä idea. Ihanan näköisiä herkkuja. Tulispa lämpö tänne pohjoiseenkin niin sais grillin tulille:)

  Vastaa
  • Maj 21.5.2017

   No nythän se on tullut, miten IHANAA <3

   Vastaa
 2. miu 18.5.2017

  Mistä noin nätti paita?

  Vastaa
  • Maj 21.5.2017

   Kiitos, ostin paidan joskus vuosi sitten Zarasta, mutta nyt siellä on taas tosi paljon vastaavia :)

   Vastaa
 3. Nea¤ 19.5.2017

  Ciao! Kommentoin tuonne pari postausta aiemminkin jo mutta kommentti ei koskaan tullut näkyviin -ehkä se ei tullutkaan perille? Olen lukenut blogiasi jo 2010 vuodesta asti mutta ei ole tullut juurikaan kommentoitua, pitää terästäytyä :) Kiinnostaisi kuulla, miten olet kokenut teidän lasten ikäeron. Oliko Rebella aikoinaan kovaa mustasukkaisuutta Samuelista? Itsellä tuhisee vieressä 4,5kk tyttö mutta kova hinku jo lisävauvoihin :D

  Vastaa
  • Maj 21.5.2017

   Moikka! Kun jälkikäteen miettii, niin en tietenkään muuttaisi mitään. Ensimmäinen ja toinenkin vuosi kahden kanssa oli itselleni välillä aika raskasta, mutta olihan se ihanaa! Mitään ismpia mustasukkaisuuksia ei Rebellä ole ollut, mutta nykyään täällä kyllä kinataan oikein kunnolla :D Ihanaa vauvavuotta ja mun neuvo vauva-asiaan on, että kuuntele sun sydäntä <3

   Vastaa
 4. Elina.P 21.5.2017

  Herkullisen näköisiä hodareita ja flatbreadia (onko nuo flatbreadit valmiina hankittuja, en ole koskaan kaupassa huomannut).

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *