Meidän lapset ovat yhtäkkiä kiinnostuneet tosi paljon radiossa soivasta musasta, Rebekka haluaa Reino Nordinin keikalle ja Samuel kuuntelisi vaan Robinin Hula Hulaa. Itseasiassa näissäkin kuvissa poika tanssii ja laulaa ”sun lanteet iskee, hula hula!” – en kestä! Toki aikaisemminkin musiikkijutut on kiinnostaneet, Rebe aloitti syksyllä pianotunnit ja Samuelkin on innostunut käymään kerta viikkoon muskarissa. Molempien musaharrastukset ovat tosin kesän ajan tauolla. Lempparilaulut ovat ennen olleet kuitenkin perinteisempiä lastenlauluja + Robinia. Nyt Antti Tuisku ja Reino ovat kuuminta kamaa :D

Kesken lanteiden keinuttamisen takkia käännettiin, sillä esiintymisasuun tarvittiin kuulemma vaihtelua. Vaaleansiniset farkut kuuluvat kesään – ja tietenkin farkkushortsit (ei välttämättä sellaiset revityt, joista Robbari laulaa). Usein lasten farkut ovat vyötäröltä sopivat, mutta jäävät lahkeista pieniksi. Kesän kynnyksellä vedän pieneksi jääneistä farkuista lahkeet poikki, sillä shortseja aina tarvitaan. Toivottavasti shortsikelit on pian täällä, kenties jo loppuviikosta?

kidwear1
kidwear2
kidwear3

Bomber-takki – Kukukid (saatu/Tuutilulla)
Paita – Gugguu (saatu)
Farkut – Zara
Tennarit – adidas (saatu/Footway)

Gugguun vaateetkidwear6lasten bomber-takitKukukid

Kukukidin kääntötakki on aika nafti, hihat ovat siinä rajoilla,  että ovatko ne jo liian lyhyet, kuten ehkä kuvastakin näkyy. Takin on mahduttava vielä tämän kesän ajan, sillä niin ihana, pehmoinen ja cool se on.

Kommenttiboksin puolella on ollut lähiaikoina aika hiljaista, kiinnostaako teitä yhtään lasten asut? Nykyään tosi iso osa kommenteista tulee Instagramissa DM:nä, ehkäpä se vaan helpompi kanava laittaa viestiä?

-Maj

19 Comments

 1. Westend Mum 15.5.2017

  Tuollaiset kääntötakit ja -asut ovat mahtavia! :)
  http://westendmum.fi

  Vastaa
  • Maj 15.5.2017

   Jep, parhautta! Levikseltä löytyisi naisille kääntöbomber, mutta mulla ei kyllä olisi varsinaisesti takille tarvetta, aaks! :D

   Vastaa
 2. Hanna 15.5.2017

  Hei, olemme tulossa Helsingistä Tampereelle viettömään tyttöjen reissua ensi vkl:na, osaisitko ystävällisesti vinkata sellaisia 4-kymppisille sopivia illanistumispaikkoja/yökerhoja lauantaille (se, jaksaako sinne asti on sitten toinen juttu… ;) ). Myös ruokapaikoista vinkit tervetulleita, sushi olisi ykköstoiveena :) Olemme menossa ”Tornihotelliin”. Iso kiitos!!

  Vastaa
 3. Heli 15.5.2017

  Kyllä kiinnostaa! Varsinkin Sampan asut kiinnostelee kovastikin, sillä itselläni on kotona saman ikäinen ja aikalailla saman tyylinenkin pikku poika. ❤

  Vastaa
  • Maj 15.5.2017

   No ihana kuulla! Voisin vaikka heti tällä viikolla postata toisenkin Sampan asun, jonka vaatteet löytyy vielä kaupoista tälläkin hetkellä. Niin kiva, kun kommentoit <3

   Vastaa
 4. Anne 15.5.2017

  Ihana asu Samuelilla. Tuo bomber aivan upea ja mätsää hyvin tuon gugguun paidan kanssa. Kiva kun laittelet lapsistakin asukuvia.

  Vastaa
 5. Krista 15.5.2017

  Toi takki on niin 👌🏻 Pakko ehkä hankkia sama Emmalle! 💕

  Vastaa
  • Maj 15.5.2017

   No jep, mä mietin Rebelle kans sitä pinkkiä, mutta ostin sit kuitenkin nahkarotsin, silti… Olishan se nyt kiva :D

   Vastaa
 6. Annu 15.5.2017

  Kyllä kiinnostaa! Onkohan nuita kääntötakkeja muilla merkeillä? En ole kertaakaan törmännyt :)
  Mua kiinnostais myös Tampere lapsiperheen silmin ja hyviä vinkkejä mahdollisille kesälomalaisille Tampereella…missä ehdottomasti kannattaa käydä? Siellä jossain on se ruusutarha?

  Vastaa
 7. mirella 15.5.2017

  Mielellään kommentoisin enemmän,mutta turhaan 😞 Kaksi kertaa olen kommentoinut suht pienen ajan sisällä…ja kun niihin ei saa vastausta niin miksi vaivautua
  luulin että bloggaaminen perustuu vuorovaikutukseen;kirjoittajan ja lukijoiden välillä 😊

  Vastaa
  • Maj 16.5.2017

   Moikka Mirella! Eikä, vitsit tuntuupa kurjalta, oon niin pahoillani. Tsekkasin kaikki sun nimellä ja ip-osoitteesta tulleet viestit, bongasin vain yhden kommentin tältä keväältä, jossa kyselit lampusta, saithan siihen riittävän vastauksen?

   Vastaa
 8. Sanna 15.5.2017

  Mä en kestä!! <3 Voin vain kuvitella, miten suloinen Samppa on livenä, kun hän on niin valloittava jo näissä kuvissakin.

  Kummipoikani rupesi hetki sitten kanssa kiinnittämään huomiota laulujen sanoihin. Muutamaan kertaan on tullut seliteltyä yhtä sun toista ja pari kertaa on biisikin vaihtunut, ettei tarvitse liikaa selittää :D

  Vastaa
  • Maj 16.5.2017

   Jaa, että mitä tarkoittaa ”pikkupäissään kesäiltana” :D Olen varmaan maailman huonoin selittäjä. Eilen yritin koitin selitellä, että mitä eroa on ominaisuudella ja omaisuudella, ei onnistunut!

   Vastaa
 9. Heidi 16.5.2017

  Heippa! ehdottomasti kiinnostaa lastenvaatejutut! Kuten olen ennenkin kirjoittanut niin nimenomaan perus arkiset jutut, lasten kanssa puuhastelut, lastenvaatteet yms. ovat mielestäni tämän blogin parhautta. Itse en niinkään välitä muotijutuista kun mun mielestä olet parhaimmillasi sportti/ verkkari tyylissä :D Pitäisi itsekin muistaa jättää useammin kommenttia. Ja ai vitsi tuo bomberi.. olen niin kovasti koittanut saada sitä pois mielestäni..on se nimittäin aika kallis. Mitähän kokoa teillä on siitä?

  Vastaa
  • Maj 16.5.2017

   Ai mä olen parhaimmillani verkkareissa, apua :D Samuelin bomber-takki on kokoa 98/104 – voisin kyllä mieluusti tehdä vaihtarin isompaan kokoon jos jollain löytyisi halukkuutta sellaiseen, haha! Ihana, kun jaksoit kommentoida :)

   Vastaa
 10. Enni 31.5.2017

  Nykyään tulee luettua postaukset hirmu kiireen keskellä, joten siksi kommentointi usein jää tekemättä. Mutta kaikki aiheet ovat mielestäni olleet yhtä mielenkiintoisia, myös lasten vaate postaukset :)

  Vastaa
  • Maj 5.6.2017

   Mä kyllä ymmärrän kyllä, koska itsellänikin vastaaminen saattaa kestää :/ <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *