*Kaupallinen yhteistyö, Asennemedia & L300

Tässä postauksessa kirjoitin herkästä ihosta ja sen hoidosta. Oli kiva huomata, että moni teistä oli tutustunutkin jo L300-sarjan tuotteisiin. L300 Ultra Sensitive -tuotteet on kehitelty yhteistyössä Allergia- ja astmaliiton kanssa ja tuotteet sopivat myös erittäin herkän ihon hoitoon.

Kiitos vielä kaikille postaukseen kommentoineille.  Arvontakin on suoritettu ja tuotepaketteja pääsevät tällä kertaa testaamaan Jenninen, Heidi.H ja Eeva! Onnea voittajille!

sensitive skin1

Omat testailuni L300 Ultra Sensitive -tuotteiden parissa on kestänyt nyt reippaan kuukauden. Olen tai itseasiassa olemme molemmat Miikan kanssa käyttäneet ahkerasti Foam Cleanseria ihon puhdistukseen sekä molempia Ultra Sensitive -sarjan kosteusvoiteita.

Oma ihoni voi hyvin, se on pysynyt siistinä eikä epäpuhtauksia ole pukannut. Kasvojeni iho ei ole enää niin kuiva, mitä se oli ”testijakson” alussa. Miikan suosikki oli arvatenkin Ultra Sensitive Light -voide, se kun imeytyy nopeasti eikä jätä iholle rasvaista tunnetta. Kröhm… vaahtoava putsari toimii kuulemma suihkussa, iho tuntuu pehmeämmältä kuin suihkusaippualla suoritetun pesun jälkeen – no, se ei ehkä ole mikään ihme!

sensitive skin2

Suosittelen lämpimästi näitä L300:n uutukaisia, jos haet herkälle iholle sopivia, lompakkoystävällisiä tuotteita. Kaikki kolme tuotetta on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja astmaliiton kanssa. Voiteet sisältävät ihon omaa kosteutta sitovaa betaiinia, rauhoittavaa kauraöljyä ja E-vitamiinia, joka suojaa ihoa ulkoisilta haittavaikutuksilta.
Bongasin muuten Cittarista  L300-tuotteita ihan huikealla alella. L300 on tosin jo valmiiksi edullinen sarja, mutta -40 % alen jälkeen tuotteille ei jää hinnaksi enää montaakaan euroa.

sensitive skin3

Foam Cleanser on oma suosikkini, tehokas ja hellävarainen on aika hyvä kombo. Putsari vaahdotetaan käsien välissä ja hierotaan hellävaraisesti kasvoille. Muutamana iltana tein tunkkaiselta tuntuvalle iholleni puhdistuksen kahteen kertaan, jonka jälkeen levitin huolellisesti hieroen kosteusvoiteen koko kasvoille.

Tunkkainen fiilis tulee, kun on pitkän päivän liikenteessä meikit kasvoilla. Mun ihossa oikeasti näkyy Helsingissä vietetyt päivät, sillä ”reissupäivinä” olen aamusta iltaan menossa, meikkaan ihan superaikaisin ja pääsen yleensä kasvopesulle vasta iltakymmenen jälkeen. Kasvoja tulee väkisinkin kosketeltua (oletteko ikinä kiinnittäneet huomiota tähän?) ja meikkiäkin saatan korjata tai lisäillä päivän mittaan.

Vaihdan myös tyynyliinaa tiuhaan tahtiin, koska se on  kasvojen kanssa kosketuksissa vähän vaihdellen, mutta noin 8 tuntia vuorokaudessan – ja sehän on paljon se!

sensitive skin4sensitive skin5

Mutta summasummarum: iho, minä sekä lompakkoni tykätään L300 Ultra Sensitive -tuotteista! Aika moni teistäkin on samoilla linjoilla, kun kurkkaa tuota edellisen postauksen kommenttiboksia :) Ja hei, arvonnan voittajille on jo lähtenyt postia, jee!

Mukavaa viikkoa kaikille – ihanaa, kun olette!
Maj

2 Comments

 1. Westend Mum 8.5.2017

  Moni sensitiveksi itseään mainostava tuote jättää ainakin minulla kuivan olon kasvoille. Täytyy siis kokeilla tätä uutta tuttavuutta, josko se toimisi kuivalle iholle :)
  http://westendmum.fi

  Vastaa
  • Maj 8.5.2017

   No voi vitsit, toivottavasti tämä toimisi? Sun kannattaa kyllä ehdottomasti testata tuo ”Rich”, joka on näistä kahdesta voiteesta se täyteläisempi:)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *