Vappu oli kaikkea sitä, mitä kaipasin edellispäivien hössötyksen vastapainoksi. Toiveissani oli rauhallinen vappu kotosalla ystävien & perheen kanssa – ja sellaisen myös sain! Meillä kyläilevät eilen serkkuni Niko ja hänen tyttöystävänsä Anna. Aamusta hoidettiin (pika)siivoukset alta pois ja heitettiin serpentiinit sekä muut koristukset kehiin. Taidettiin lasten kanssa vähän innostua, sillä loppujen lopuksi koko tupa oli ihan täynnä ilmapalloja.

vappu1
vappu2
vappu3

Rebekka oli lainannut kirjastosta lasten leipomiskirjan ja hän oli päättänyt yllättää kummisetänsä itse tekemillään leivoksilla. Siinä sitten innosta puhisten väännettiin mansikkaleivoksia, joista tuli ensiyrittämällä syömäkelvottomia. Vannon sen johtuneen ihan puhtaasti vaan surkeista paperivuoista. Anna pelasti tilanteen tuomalla lähikaupasta oikean muffinsivuoan, tuollaisen kuin tuossa kirja kuvassa – ja niin me yritettiin yhdessä uudelleen.

Päivällä syötiin salaatteja ja grilliruokaa, mutta iltakahveille saatiin kuin saatiinkiin niitä mansikkaleivoksia! Koko päivän jatkunut harmaus väistyi ja ilta-aurinko sai koko keittiön näyttämään kultaisen keltaiselta. Lapset istuivat kahvipöydässä yöpaidoissa ja söivät iltapalaksi herkkuja.

vappu4
vappu5
vappu6
vappu8vappu7
vappu9
vappu10

Takana on siis kaikinpuolin ihana vappu, aattoineen, torireissuineen, brunsseineen, rääppiäisineen ja ihan kaikkineen. Olen onnellinen, että ei tehty sen erikoisempia suunnitelmia, sillä en olisi vaan jaksanut lähteä mihinkään kauemmas tai säätää mitään ekstraa.

 

Näin oli siis hyvä, tai oikeastaan ihan paras. Sitäpaitsi pelattiin eilen lautapelejä pikkutunneille asti ja voitin kaikki, siis minä, joka aina yleensä häviän. Huomenna on erittäin ok palata arkeen.

Miten teidän vappu sujahti?

-Maj

2 Comments

 1. Westend Mum 2.5.2017

  Vappu meni ulkoilmassa, sillä sää yllätti – tällä kertaa iloisesti! :D
  http://westendmum.fi

  Vastaa
  • Maj 2.5.2017

   No kyllä, tänä keväänä on kyllä ollut paljon puhetta säästä :D Oikein hymyilyttää, kun katselee loppuviikon säätiedotusta, vihdoinkin kevät, jee :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *