Kimallukset ja glitterit löytyvät tällä kertaa Rebekan asusta. Ostin tytölle talvella Mangosta kullanhohtoisen hameen. Olin hameesta ihan fiiliksissäni, sillä se on juuri sellainen, minkä olisin itse riemusta kiljuen pukenut pienenä itsekin.

Meidän äiti on aika käytännöllinen pukija, joten lapsena vaatekaapistani löytyi kauniita perusvaatteita. Muistan rakastaneeni yli kaiken lahjaksi saamaani vaaleanpunaista, rusetein koristeltua kellohametta.

tyttöjenasu 1

Oma tyttäreni viihtyy hyvin farkkushortseissa, t-paidassa ja lippiksessä, joissa onkin hyvä viilettää pitkin pihoja kavereiden kanssa. Näiden kuvien asu Rebekalla oli aikaisemmin tällä viikolla, kun hän oli menossa ystävänsä synttärijuhlille. Kengät ovat itse kaupasta valitut ja laukku on kuulemma hänen lempparinsa, etenkin tuo koristeena oleva karvapallo :D

 

tyttöjenasu 2

Hame – Mango
Kaikki muu – Zara

tyttöjenasu 3tyttöjenasu 4tyttöjenasu 5

Suloista viikonloppua!

-Maj

 

6 Comments

  1. Rena 10.6.2017

    This look is extremely cute!
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    http://www.dressedwithsoul.com

    Vastaa
  2. Pikkuäiti 11.6.2017

    Ihana asu! Ja niin kaunis neiti <3
    En ookaan aikoihin kommentoinu vaikka kaikki postaukset luen hymyssäsuin.
    Ihanaa kesää Maj

    Vastaa
    • Maj 13.6.2017

      No tämä asu on kyllä yks munkin lemppareita! Ihana kuulla, että siellä ollaan ja saa toki jättää useamminkin viestiä. Superkivaa kesää sinnekin <3

      Vastaa
  3. Ella 11.6.2017

    Tytöllä taitaa olla usein käsilaukku. Mitä siellä on sisällä;) ?

    Vastaa
    • Maj 13.6.2017

      No totta, niin onkin :) Reben laukusta saattaa löytyä mitä ihmeellisimpiä pikkujuttuja, joita itse olen pitänyt roskana ensisilmäyksellä, haha! Siellä saattaa olla paperisilppua, kiviä tai Shopkinseja tai Petshoppeja, joskus oma kännykkä ja huulirasva :

      Vastaa
  4. Ella 13.6.2017

    Hah, kuulostaa tutulle. Näitä samoja kantaa mukanaan myös oma 6-vuotiaani!
    Petsit ja shopparit, spinnerikin, välillä myös fillyjä. Tai pikkusiskon baby born kaukalossaan…Kuka näissä pysyy perässä mikä just nyt tänään tällä hetkellä on se paras juttu.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *