…vai sadeviikkoja? Tunnen itseni ihan lomalaiseksi, vaikka en sitä ihan täysin taida ollakaan, mutta melkein kuitenkin. Eteisessämme on ollut parkissa monenkokoisia kenkiä, jotka kuuluvat isoille ja pienille kyläilijöille. Vieraita on käynyt tiuhempaan tahtiin ja se jos joku on muuten selvä merkki kesästä.

Sadepäivillekin on toistaiseksi riittänyt tosi kivasti tekemistä, hamahelmistä on syntynyt taideteoksia, alennusmyynnit on tsekattu, pakollinen Ikea-reissukin tehtiin tänään. Ylähyllyiltä on kaivettu esiin leluja, joilla harvemmin leikitään. Yhtenä päivänä testattiin kamujen kanssa Leo’s Leikkimaa ja lastenleffaankin olisi tarkoitus mennä. Ostin lapsille  Särkänniemeen kausarit, vähän se kirpaisi kyllä, mutta jospa ne maksavat itsensä takaisin pian – ei kai joka päivä voi kuitenkaan sataakaan?! 

sadepäivä1
sadepäivä2
sadepäivä3

Takapihan terassi on saanut vihdoinkin uuden väripinnan, kyllähän siinä kestikin :D Seuraava projekti on sisustustikkaiden kunnostus, jos nyt vielä tämän kesän aikana ehtisi… Pihakukat voivat hyvin, vaikka pelkäänkin niiden välillä hukkuvan, siksi laventeli ja palmu on nostettu sisätiloihin sadetta pitelemään. Hullaannuin ulkokasveista niin paljon, että suunnittelin jo tekeväni takapihasta kunnon viidakon, se olisi ihanaa! Voitteko kuvitella rutkasti jännittäviä viherkasveja, korkeaa heinää ja saniaisia, joiden keskellä luikertelisi liuskekivipolku? Oi.

sadepäivä4

Brion junarata on ollut kauan poissa leikeistä ja pitkästä aikaa se tuntuikin niin kivalta jutulta. Brion lelut ovat ihania, Rebekan ollessa pieni taapero päätin, ettei meille muita juuri ostetakaan – siis ikinä! Miten väärässä olinkaan, välillä lelujen paljous suorastaan ahdistaa.

sadepäivä5
sadepäivä6
sadepäivä7

Sain blogin kautta testattavaksi Fruitfunk-välipaloja, joihin erityisesti Samuel ihastui. Lapset luulevat selityksistäni huolimatta, että meidän postinkantaja halusi itse antaa tämän rasian meille – ja siks hän on paras postimies ikinä! No, varmasti hän kyllä onkin, ilman rasioitakin.

sadepäivä8
Vanhempani olivat täällä viime viikolla, lauantaina he suuntaisivat juhannuksen viettoon Ylivieskaan. Äiti juuri sieltä kilautti, että he eivät malta pysytellä kotona, vaan hurauttavat keskiviikoksi jo takaisin tänne meidän iloksemme <3

-Maj

7 Comments

 1. Äiti 27.6.2017

  Kyllä aurinko saisi olla enempi esillä, näin lomalla☀️🌦

  Vastaa
 2. Heli 27.6.2017

  Harvemmin kommentoin blogeihin mitään, mutta oli pakko tulla huikkaamaan, että minä kyllä niin rakastan sinun blogiasi! Tämä on niin hyvän mielen blogi kuin olla voi! Nytkin itsellä oli vähän sellaiset fiilikset, ettei vaan jaksa oikein mitään, mutta taas näitä sinun juttujasi luettuani tuli jotenkin itsellekin rennompi ja huolettomampi olo, ettei ehkä kannata jatkuvasti niin kiristellä hermoja siivottoman kodin ja kiukuttelevan viisivuotiaan tähden. Laitetaan Hula hula soimaan ja muksullekin oma suihkepullo käteen, siivouksen jälkeen sadetakit niskaan ja jätskiostoksille! ❤

  Vastaa
  • Maj 27.6.2017

   Heli sä et usko, miten iloiseksi mä tulin tästä sun kommentista <3 IHANA sä olet!

   Vastaa
 3. Kme 27.6.2017

  Hei tiiätkö, mistä noita mainitsemiasi välipaloja saa? Siis onko mitkään peruskaupat jälleenmyyjiä? Ja samalla kiitos kivan raikkaasta ja reippaasta blogista :) sulla on mukava asenne elämään!

  Vastaa
  • Maj 27.6.2017

   Moikka! Voi että, olipas kivasti sanottu, kesällä mun asenne on aina vähän parempi, hehe! Mä oon bongannut noita välipaljoja isoista marketeista ainakin, sieltä mistä löytyy kuivahedelmät ja pähkinät yms. :)

   Vastaa
 4. Leena-mummi 3.7.2017

  Mä ostin Maxille noita ryhmä-hau herkkuja… maistui. Alkaa kieltämättä risoo tää ilma, ei pääse iho hengittään😕

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *