…rannalle? Vaikka Pave Maijanen kyseleekin kappalessaan seuraa järvelle. Mun vatsaa kouraisee siinä biisissä tämä kohta; Tunnetko sä kuinka syksy lähenee. Huomaatko sä ilman viilenneen. Näetkö sä linnut jotka lentää kauas pois.

Koko automatka Tampereelta Yyteriin kului niin, että jokainen sai valita biisin vuorotellen. Kuunneltiin vanhoja iskelmiä, Robinia, Mikael Gabrielia, Antti Tuiskua, Juuliaa ja räppiä. Puolentoista tunnin matka meni nopeasti. Perillä aurinko paistoi kirkkaan siniseltä taivaalta aina iltaan asti. Syötiin kaikki eväät mitä mukaan oli pakattu ja ostetettiin jätskiä mönkijä-kioskista. Otettiin kaksi euroa maksavat suihkut ja sotkettiin itsemme uudelleen hiekkaan. Ei millään maltettu lähteä kotiin.

yyterin hiekkaranta1
yyterin hiekkaranta2
yyterin hiekkaranta3
yyterin hiekkaranta4
yyterin hiekkaranta5
yyterin hiekkaranta6
yyterin hiekkaranta7
yyterin hiekkaranta8
yyterin hiekkaranta9
yyterin hiekkaranta10
yyterin hiekkaranta11
yyterin hiekkaranta12
yyterin hiekkaranta13

Äitini ihmetteli, että miten jaksamme mennä monta päivää putkeen aamusta iltaan? Lapset vaan lauleskelivat vastaukseksi; eiii jäädä himaan jumittaa, joten heiiii, tehdään mitä huvittaa! Eipä tehty huomiseksikaan mitään suunnitelmia, mutta ehkä aamuun mennessä tulee joku hyvä idis?

-Maj

5 Comments

 1. M 2.7.2017

  Oij että tuolla näyttää nätiltä, en oo koskaan käyny. :) Meillä oli eilen ihan vaan löhöily päivä miehekkeen kans, vaikka oli kyllä nätti ilma. Tuli sentää takapihalla hetki istuttua ja kaupassa kävellen käytyä. :D

  Vastaa
  • Maj 3.7.2017

   Löhöily kuulostaa hyvältä, toki sitä voi tehdä rantsussakin. Pakko tunnustaa, että mä nukahdin rantaan tuolla reissulla, Miika vahti lapsia ja mä kuorsasin menemään :D

   Vastaa
 2. Hanna 2.7.2017

  Kuulostaa kivalta! Jännää että siellä oli noin hyvä sää, etelässä oli tosi viileätä. Toivottavasti rantakelejä tulis vähän enemmänkin!

  Vastaa
  • Maj 3.7.2017

   No todellakin toivotaan <3 Lasten kanssa tekeminen loppuu nopeasti, jos joka päivä vaan sataa.

   Vastaa
 3. Leena-mummi 3.7.2017

  Kunpa kerkeis edes tonne, hyvältä näytti teidän touhut☀️

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *