blockfest3blockfest2016_10blockfest9blockfest2016_3blockfest6blockfest2016_8blockfest11blockfest3-1blockfest2016_2blockfest1

Enää pari viikkoa Blockfesteihin ja apua, siihen se kesä sitten päättyykin! Blockfestit viettävät juhlavuottaan, sillä festarit järkätään tänä kesänä kymmenettä kertaa. Esiintyjälistalla on isoja ulkomaalaisia nimiä kuten Lil Wayne ja Wiz Khalifa, mutta silti odotan eniten varmaankin Avainta. En kestä, että osaan edelleen biisien sanat ulkoa, Punainen Tiili -levyä on tullut kuunneltua ihan muutaman kerran, huh! Tänä kesänä on tullut kuunneltua Gaselleja paljon, enkä heidänkään keikkaa haluaisi missään nimessä missata.

Blockeille on jo useamman vuoden ajan sattunut hyvät säät, toivottavasti tänäkin vuonna saadaan nauttia auringonpaisteesta. En malta odottaa, että saan kainalooni Blockfest-heilani Juulian ja päästään viettämään yhdessä kesän vikaa viikonloppua ja sen jälkeen syksy saa jo tulla.

Oletteko tulossa Blockfesteille, mitkä keikat on pakko nähdä? Ja onko festariasut jo mietittynä valmiiksi?

-Maj

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *