Aamuisin alkaa olla jo aika viileää. Kesä, joka ei ikinä kunnolla alkanutkaan on kohta muisto vaan. Veikkaan, että tämä kesän ja syksyn ihana välitilakin taitaa myös jäädä aika lyhyeksi. Yhdellä tutullani oli jo vuoreton villakangastakki päällä, nauratti vähän, sillä itsehän olin sandaaleissa. Jalathan ei palele koskaan, mutta iltalenkillä kaipasin jo hanskoja.

Flowssa käyttämäni vaaleanpunainen, pliseerattu hame taipuu myös arkikäyttöön. Puin hameen kanssa nahkatakin ja Vansin tennarit, mutta myös muhkea neule ja bootsit varmasti toimisivat yhtä hyvin. Vaaleanpunainen hame piristää vähän synkempääkin päivää ja se on niin mukava päällä.

glitterhame1
glitterhame2
glitterhame3

Nahkatakki – Mango
T-paita – Gina Tricot
Hame – & Other Stories
Kengät – Vans
Laukku – LV

glitterhame4
glitterhame5
glitterhame6

Tätä hametta näkee mun päällä nyt mahdollisimman usein, sillä ne sukkikset pilaavat kaiken, aiiivan kaiken :D

Muistatteko vielä toukokuussa kirjoittamani Glamlin -postauksen? Jotkut teistä innostuivat testaamaan palvelua, mitä tykkäsitte? Olen menossa huomenna Glamlinin kauneuskonsulttien avuksi, joten jos meikkipussisi tai muut kauneudenhoitotuotteesi kaipaavat päivitystä, niin tulethan linjoille? Olen paikalla klo. 12.00 alkaen ja chattailen kaikkien halukkaiden kanssa Glamlinin messengerin kautta.

Annan mielelläni tuotevinkkejä sekä juttelen mistä tahansa meikkaukseen ja kauneudenhoitoon liittyen :) Höpöttelin aiheesta eilen IG-storyn puolella, videot ovat katseltavissa vielä iltapäivään asti, jos haluat käydä kurkkaamassa.

 

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *