*Kaupallinen yhteistyö, Asennemedia & Arabia

Meidän on pitänyt Riikan kanssa nähdä oikeastaan jo viimeiset pari kuukautta, mutta molempien kesätohinoiden takia treffit venyivät näin pitkälle. Eilen kuitenkin saimme aikataulut sopimaan yhteen, hurautin Riikan luokse ja katoimme kahvit terassille. Ilta-aurinko paisteli vielä lämpimästi, meidän istuessa kaikkien herkkujen ääreen vaihtamaan kuulumisia. Paljon sitä juttua riittikin meillä kahdella höpöttelijällä ja osa jäi varmasti kertomattakin, kesällä on ehtinyt tapahtua paljon kaikkea.

Oletteko huomanneet, että toisinaan on muka niin mahdottoman vaikeaa saada treffejä ystävän kanssa sovituksi, mutta sitten kun vietetään yhdessä aikaa, niin tulee ihan sellainen fiilis, että se olisi jo pitäny ehdottomasti tehdä aikaisemmin? Enkä ainakaan jatkossa missään nimessä haluaisi pitää näkemisestä niin pitkää taukoa? Kyllä sitä aikaa aina vähän jostain löytyy, eikö niin?

esteri1

Syksyllä arjen alkaessa rullamaan omalla painolla, on helpompi buukata treffejäkin. Yhteisiä liikuntajuttuja, kyläilyä ja muuta ihan tavallista, ystävien tapaaminen piristää kummasti arkea. Suosittelen lämpimästi myös yhteisiä ruokahetkiä, lounastreffeihin ainakin on aikaa, jos ei muuta? Iltapalaankin jaksaa panostaa ihan erilailla, kun sen nauttii yhdessä. Riikka ja minä ollaan molemmat paitsi höpöttäjiä, niin myös herkkusuita, kuten ehkä kattauksesta voitte huomatakin?

esteri8
esteri2

Iltakahvihetken kattauksen astiat ovat Arabian uutta Esteri-astiasarjaa. Esteri-koristeen suunnitteli alun perin koristesuunnittelija Esteri Tomula vuonna 1973 Arabian 100-vuotisjuhlan kunniaksi ja nyt se on tuotu uusiin astioihin. 

esteri6

Esteri-sarjassa on viisi osaa, joista omat suosikkini ovat juuri täydellisen kokoiset kulhot sekä nostalginen leikkuulauta. Posliiniset leikkuulaudat olivat aikoinaan (1950- ja 70-luvulla) tosi suosittuja, niitä käytetiin myös tarjoiluastioina ja keittiön koristeena.

esteri7
esteri4
esteri3
esteri9

Arabian Suomi100-juhlavuoden mukikokoelmaan kuuluu kymmenen erilaista mukia, joista tosiaan Esteri on yksi. Juuri Esteri-muki sai suuren suosion Arabian yleisöäänestyksessä; siitä pitivät miehet ja naiset, niin vanhat kuin nuoretkin. Ymmärrän kyllä miksi, sininen kuvio valkoisella pohjalla on kaunis, ripaus jotain vanhaa, mutta kuitenkin modernilla muodolla. Siihen se sopii Riikankin käteen ihan täydellisesti :)

Elokuuta on vielä reilu viikko jäljellä, kutsukaa ystäviänne kylään, nauttikaa kauniista illoista yhdessä. Syökää iltapalaa tai menkää puistoon piknikille. Kerätkää voimia syksyyn, niin ainakin itse ajattelin tehdä. Ja ystävät, nyt kalenterit käteen!

-Maj

4 Comments

 1. Ulpu 23.8.2017

  Voi Esterit <3 Niin kaunis kattaus. Mun on ehkä pakko hankkia noita kulhoja ja lautasia, pari mukia ostin heti silloin kuin ne tuli, Aivan ihanat!

  Vastaa
  • Maj 23.8.2017

   Voi kiitos Ulpu! Mukit on kyllä ihanat ja kulhot on just täydellisen kokoisia <3

   Vastaa
 2. inkkari 23.8.2017

  Kaunis sarja. Ihana muistutus tuosta leikkulaudasta.
  Mummulassa muistan niitä olleen:)

  Vastaa
  • Maj 23.8.2017

   No eikös olekin? Esteristä tulee mulle itelleni mieleen mummola, just hyvällä tavalla :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *