*Yhteistyössä Mainio Clothing

Kotimaisilla lastenvaatemerkeillä jatketaan, pääsen esittelemään teille ennakkoon Mainion tämän syksyn värikästä, räväkkää ja leikkisää lastenvaatemallistoa.

Mainio on varmasti monille teistä entuudestaan tuttu merkki? Jos ei, niin kerron ihan lyhyesti. Mainio on vuonna 2013 perustettu kotimainen vaatemerkki, jonka tuotteet tunnistaa graafisista printeistä ja rohkeista väriyhdistelmistä. Mainio valmistaa vaatteita & asusteita 0-12 vuotialle lapsille sekä ja aikuisille. Yrityksen toiminta on avointa sekä osa myynneistä lahjoitetaan suoraan hyväntekeväisyyteen.

mainio_1mainio4

Mainon ensi viikolla julkaistava mallisto pitää sisällään kulttuurituliaisia kaikkialta maailmasta, siinä on nähtävissä vaikutteita eri maanosista. Mainio haluaa kannustaa nauttimaan kulttuurista – ja olemaan itsekin osa sitä.

Värikkäät vaatteet vaativat itseltäni ensin hiukan totuttelua, mutta hetken silmäiltyäni innostuin todella. Näissä uutukaisissa on juuri sellaista asennetta, josta pidän. Lapset itse ottivat värikkäät kuosit vastaan lämpimästi, he viihtyivät uusissa vaatteissaan ja rokkasivat kuvaustilanteessakin ihan täysillä.

mainio_3mainio5mainio6

Malliston bomberit ja hupparit  toimivat loistavasti myös yksivärisen alaosan kanssa, jos räväkkä kuosi päästä varpaisiin puettuna ei tunnu omalta jutulta. Kannustan silti testaamaan rohkeasti uusia juttuja, sillä ennakkoluulottomista ja kokeilevista yhdistelmistä syntyy usein ne kaikista cooleimmat asukokonaisuudet. Parhaita on ne lasten asut, jotka saavat hymyn vastaatulijoidenkin huulille.

mainio_2mainio7

Rebekan vaatteet ovat kokoa 122/128 cm ja Samuelilla on koko 110/116 cm, kuten yleensäkin, joten sanoisin vaatteiden vastaavan kokoaan hyvin. Mitoitus on kumminkin esimerkiksi hupparissa väljä ja se on tarkoituskin.

mainio8

College-culottesit ovat ihan uusi juttu meillä ja ne oli valittu meille ihana yllärinä. Housut istuvat nätisti pienikokoiselle tytölle ja näyttävät mielestäni raikkailta yhdistettynä valkoiseen t-paitaan. Siniset merinovillapipot ovat napakat sekä laadukkaan tuntuiset, molemmilla lapsilla on päässä koko L/XL.

mainio9

Mainion AW 2017/18 Multiculture -malliston ensimmäinen droppi tulee myyntiin 9.8. eli ensi viikon keskiviikkona! Asiakkaiden toiveesta myyntiin on otettu myös koko 146/152 cm.

Omasta mielestäni mallisto on  kiinnostava ja virkistävän erilainen. Samuel kertoi haluavansa laittaa sinisen collegeasun ensimmäisenä päikkypäivänä päällensä :) Räväköitä vaatteita voi yhdistellä keskenään hauskoiksi kokonaisuuksiksi tai halutessaan asua voi rauhoittaa yksivärisillä vaatteilla.

Multiculture-mallisto on tekijöidensä mukaan vastustamaton yhdistelmä erilaisuuden viehätystä, suvaitsevaisuutta ja vastakohtien harmoniaa – ja sen allekirjoitan myös minä. Suvaitsevuus voisi olla tämän syksyn kantava teema muutenkin <3

-Maj

 

6 Comments

 1. Milla 5.8.2017

  Ihanan värikkäitä ja erilaisia vaatteita. Merkki mulle aivan outo, mutta meenpäs heti kurkkimaan mitä kaikkee löytyy!

  Vastaa
 2. Rena 5.8.2017

  Love the amazing and colourful combos!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 3. Inkkari 5.8.2017

  Oi miten piristäviä asuja.

  Vastaa
 4. Ulpu 5.8.2017

  Ihanat pirtsakat asut! Ihan outo merkki mulle, täytyy tsekata tarkemmin.

  Vastaa
  • Maj 6.8.2017

   Moikka! Eikös olekin jotenkin ihanan raikkaat, vaikka väreissä onkin selkeesti syksyä?

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *