Se tulee kun vuodenaika vaihtuu, hienoinen vaatekriisi siis. Aina ehtii suurempienkin juttujen äärellä vähän pohtimaan pukeutumista, pitäähän ne vaatteet laittaa päälle joka ikinen aamu kuitenkin. Mietin juuri tässä, että mitä ihmettä olen pukenut päälleni viime syksynä, kun kaapeista ei muka löydy mitään kivoja syksyisiä vaatteita? Onneksi blogin asukuvista voin kurkata, tosin viime syksynä ja talvena postasin aika vähän asujuttuja.

Neuleita mulla kyllä on, mutta haluaisin joka päivä pukea sen uuden punaisen neuleen, sillä se tuntuu ja näyttää kaikista kivoimmalta. Tarkoituksenani ei ole täyttää vaatekaappia uusilla vaatteilla, vaan koitan fiilistellä niitä olemassa olevia. Tahtoisin oppia yhdistelemään vaatteita vähän kekseliäämmin, mutta onhan se helpommin sanottu kuin tehty.

 

syksynasut1

Mun vaatehankitalistalla ei ehkä pitäisi olla mitään, myönnän vaatekaappieni pursuilevan. Nyt olisikin varmasti hyvä hetki karsia sieltä ne vaatteet, jotka eivät vuosi sittenkään innostaneet. Jos esimerkiksi saisin kaikki neuleeni kauniisti esille, joko tukevissa henkareissa tai viikattuna ilmavasti, tulisin niitä käytettyä monipuolisemmin.

syksynasut2
syksynasut3

Okei, nyt on heti pakko tunnustaa, että olen laittanut varaukseen maailman siisteimmän takin, auts! Takit taitaakin olla se mun suurin heikkous, mutta se onkin tyyliin ainoa mikä susta talvella näkyy, ison pipon ja villahuivin lisäksi.

syksynasut4
syksynasut5

Tämä beige COSin neuletakki taitaa olla lämpimin kaikista omistamistani neuleista ja edelleenkin se on superhyvässä kunnossa.


syksynasut7
syksynasut8
syksynasut10

Itseasiassa kaikki näissä kuvissa olevat vaatteet ovat edelleen kaapissani ja osasta pidän edelleen tosi paljon. Samsoe & Samsoen Hoff-takki on kuin uusi ja sitä varmasti tulee käytettyä tänäkin talvena ahkerasti. Vielä on kuitenkin vähän liian lämmin noin paksulle takille ja toisaalta nahkatakissakin tulee kylmä, trenssit eivät kiinnosta yhtään, bomber-takitkin vaan vähäsen.

syksynasut11
syksynasut12

Poolopaidat ovat ihania! Tuonne ison kauluksen alle on hyvä piiloutua jos sattuu olemaan huonompi päivä. Ainoa miinus pooloissa on, että hiukset vaan ritisee sähköisenä, kun kiskoo pooloa päälle tai pois.

Olen suhteellisen mukavuudenhaluinen ja muutenkin ihan tavallinen pukeutuja. Itseäni tänä syksynä kiinnostaa (punaisten vaatteiden) lisäksi matskuna sametti sekä kiilto- ja mokkanahka. Huomioni kiinnittyy useimmiten hiekan sävyihin, laivaston sinisiin ja harmaisiin vaatteisiin. Valkoinenkin on aika freesi, etenkin jos iholla on vielä häivähdys päivetystä – ja kohtahan mulla toivottavasti on, sillä olen lähdössä viikon päästä reissuun.

Mikä teitä kiinnostaa (neuleiden lisäksi) tänä syksynä eniten? Mille jutuille sytytte? Kiinnostaako kenties trendijutut; ruutukuosit, lampaannahkatakit, sametti, näyttävät vyöt tai kiiltonahkaiset hameet?

-Maj

11 Comments

 1. Pelaaja 19.9.2017

  Pakko todeta tällainen epärelevantti asia, että oikeiden sääntöjen mukaan et voittanut poikaasi Unossa. :D Uno pitää sanoa silloin, kun lyöt toiseksi viimeisen korttisi ja erikoiskorttiin ei saa lopettaa peliä. :D

  Vastaa
  • Ulpu 19.9.2017

   Heh, mä mietin samaa kuin Pelaaja. :D Tai ajattelin, että me ollaan pelattu erilailla. :)

   Vastaa
   • Maj 19.9.2017

    No jep, pitää kerrata säännöt! :P

    Vastaa
   • Handela 21.9.2017

    Mäki katoin, et noi pelaa vääriiiiin! Mun lapset on tosi tarkkoja pelien säännöistä ja on 13 ja 14-vuotiaat. Ollaan pelattu aina kauheesti pelejä! Ne on tosi ihanii, erityisesti Carcassone

    Vastaa
 2. Pelaaja 19.9.2017

  Vau, ei olis ehkä tarvinnut ottaa kommenttia noin raskaasti.

  Vastaa
  • Maj 19.9.2017

   Moikka! Mua vaan naurattaa kuule koko homma, ihmiset ovat kiinnittäneet niin paljon huomiota meidän korttipeleihin, ei tässä mitään raskaasti olla otettu :)

   Vastaa
   • Pelaaja 21.9.2017

    Videosta sai hyvin erilaisen kuvan, mutta ehkä en vaan ymmärrä ulosantiasi.

    Vastaa
 3. Sonja 20.9.2017

  Heippa! Toivepostaus, kengistä! Millaiset kengät olet itse kokenut hyväksi syksyksi ja talveksi itsellesi ja lapsille? 😊

  Vastaa
 4. mymmeli 20.9.2017

  mikä ihana neule on tuo tummanharmaa? :)

  Vastaa
 5. Laura 2.10.2017

  Moikka! Inspiroivia asukuvia löytyy sinulta paljon, kiitos! :) Oletko ollu tyytyväinen postauksen yhdessä kuvassa näkyneisiin Dr. Martensin nilkkureihin? Onko kengissä mitoitus väljä vai normaali?

  Vastaa
  • Maj 3.10.2017

   Moikka Laura! Itseasiassa Dr. Martensenit oli mulla lainassa vain, mutta mun mielestä mitoitus on niukkaa.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *