Aloitan useimmiten aamuni puurolla, mutta että lounaaksikin puuroa? No kyllä vain! Tampereen Laukontorin liepeiltä löytyy suloinen pieni puurobistro Mama Bear, joka tarjoilee puuroa erilaisilla suolaisilla ja makeilla lisukkeilla. Puuroja voi tilata kolmessa koossa, pienen pieni, juuri sopiva ja suurensuuri – tästä tuli mieleeni lapsuudesta tuttu satu Kultakutrista ja kolmesta karhusta.

Mama Bearista saa puurojen lisäksi smoothieta ja vitriinistä löytyy erilaisia herkkuja ilman gluteenia, lehmänmaitoa ja valkoista sokeria. Kahvilassa käytetään mahdollisimman paljon luonnonmukaisia raaka-aineita.

mamabear1

Puuropohjaksi voi valita vatsaa hellivän 6 tuntia haudutetun kaurasuurimopuuron tai päivän gluteenittoman puuron. Päädyimme veljeni kanssa ottamaan melkein samanlaiset juuri sopivan kokoiset puurot. Puuroista löytyi avokadoa ja kananmunaa, Petterin puurossa oli ilmakuivattua kinkkua, jonka tilalle valitsin itse fetaa. Puuro oli todella hyvää, arvosanaksi annoimme molemmat 5/5 ja mietimme, että miten saisimme aikaiseksi samanlaisen annoksen omissa keittiössämme. Kuuden tunnin puuron haudutteleminen taitaa olla ainakin omalla kohdallani täysi mahdottomuus!

mamabear2
mamabear3
mamabear4

Suunnittelimme tilaavamme jälkkäriksi vielä smoothiet, mutta puuro oli sen verran täyttävää, että jätimme ne seuraavaan kertaan. Maistelimme silti pienet palat raakasuklaata ja Johan & Nyströmin kahvia.

mamabear6

Puurobistrossa löytyi  tuttuja! Viime kesänä olimme lasten kanssa iltakävelyllä ja tapasimme puistossa tämän suloisen tyypin omistajineen. Teppo-koira oli onnesta soikeana – se taisi olla rakkautta ensisilmäyksellä! Oli hauska ylläri, kun tiskin takana hääräilikin talutushihnan päässä ollut tyyppi ja hetken siinä ihmeteltyämme hoksasimme, että missä olimme tavanneet aikaisemmin.

mamabear7

Kävin kurkkaamassa myös kahvilan yhteydessä toimivaan hyvinvointihuoneeseen, jossa pidetään mindfulness-, rentoutus- ja Method Putkisto -kehonhuoltotunteja. Ihan mielettömän kauniit tilat! Rentoutustunti saattaisi olla itselleni tähän syksyyn täydellinen vaihtoehto, saapa nähdä saanko suostutelua veljeni sinnekin mukaan.

Mama Bear – Puurobistro
Laukontori 6 b, TAMPERE
TI–PE 8.30–17
LA 9–16

-Maj

5 Comments

 1. Rena 28.9.2017

  Oh, seems to be really yummy there!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. inkkari 29.9.2017

  Nam! Tommosen aamupalan ku sais edes joskus viikonloppuisin:)

  Vastaa
  • Maj 1.10.2017

   No kipaiset Mama Beariin joku lauantai aamupalalle, ysiltä saa jo puuroa! <3

   Vastaa
 3. Juuli 29.9.2017

  Millainen on hintataso? Kiinnostais kokeilla.

  Vastaa
  • Maj 1.10.2017

   Muistaakseni sopivan kokoinen puuro + kahvi taisivat maksaa n. 10 euroa :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *