All I want to do is walk with no fear in my heart. Taika Mannilan Sugarille suunnitteleman t-paidan tarkoitus on inspiroida kantajaansa pelottomuuteen. No Fear -paidalla on vahva sanoma ja se päällä tuntuu olokin vähän vahvemmalta.

Haluan olla pelkäämättä. Haluan ehdottomasti tehdä omat päätökseni ja ratkaisuni ajattelematta liikaa muiden ihmisten mielipiteitä. Haluan olla rohkeasti oma itseni, välittämättä siitä mitä muut minusta ajattelee tai sanoo.

sugar universe 1
sugar universe 2

Aina riittää arvosteijoita. Heitä, jotka tietävät miten juuri sinun tulisi tehdä tai hoitaa asioitasi. Asioita, joista he eivät todellisuudessa tiedä mitään. Jotkut möläyttävät ”tietonsa ja totuutensa” ilmoille ihan vaan omissa harmituksissaan, pönkittääkseen itseään tai loukatakseen sinua. Ilkeilyt kannattaa jättää ihan omaan arvoonsa, vaikka eihän se aina ole helppoa.

sugar universe 3

Elämä ei aina suju niin miten sen on etukäteen suunnitellut. Olen aika kauan miettinyt kaikkia muita ihmisiä ja heidän tunteitaan. Olen työntänyt itseni taka-alalle, kunnes lopulta annoin periksi.

Kyllähän kaikki isot päätökset, kuten tämä avioero, pelottaa ja jännittää. Eikä päätös varmasti koskaan ole helppo, eikä sitä tehdä hetkessä. Tässä elämäntilanteessa ero vaikuttaa niin moneen muuhunkin ihmiseen, että en ikinä tekisi tällaista päätöstä jos olisi joku muu vaihtoehto.

sugar universe 4
sugar universe 5
sugar universe 7

Tässä sitä kuitenkin nyt ollaan. Menossa rohkeasti eteenpäin, vähän tutisevin jaloin kylläkin, mutta kuitenkin luottavaisena. Keskityn kaikkeen hyvään. Kiitos kaikille ihanista viesteistä, olen lukenut jokaisen huolella. <3

sugar universe 8
This is me walking with no fear in my heart.

No Fear -t-paita on suunniteltu Sugarin toimistolla ja valmistettu Nokian Neulomon toimesta, brodeerattu R-Collectionilla Kajaanissa. Se on 100 % luomupuuvillaa. Ja ihan hiton hieno muutenkin.

-Maj

25 Comments

 1. Kaisa 27.9.2017

  Ihana oot❤️

  Vastaa
 2. Helmis 27.9.2017

  Olet uskomattoman vahva, kun jaksat kaiken tämän jälkeenkin pysyä noin positiivisena! Mua ärsyttää ihmiset jotka retostelevat vieraiden ihmisten asioita keskustelupalstoilla, stalkkaavat ja levittävät ”tietoja”. Kuvottavaa. Kenenkään ihmisen, oli kuinka julkisessa asemassa hyvänsä, ei pitäisi joutua minkään nettikeskustelun kohteeksi. Se ei ole ihmisen paikka. Olen käynyt ilmiantamassa ties kuinka monta keskustelua, jossa bloggaajien yksityiselämää ruoditaan, koska se vain on niin sairas ilmiö tässä ajassa. Ei sen pitäisi saada olla laillista, ne keskustelut kun aina käsittelevät myös ulkopuolisia ihmisiä.

  Minusta on ihan huikean rohkeaa, että edes kerroit omin sanoin jostain niin yksityisestä asiastasi. Olihan se lukijoita kohtaan ystävällistä, mutta ärsyttää silti kun tämä tieto ei joillekin itsessään riitä, vaan pitää spekuloida lisää jossain muualla.

  Syy miksi tämä aiheuttaa minussa niin paljon raivoa on se, että olen aina tupannut olemaan muiden ihmisten puheenaiheena. Nyt kun minulla valitettavasti on samanlainen elämäntilanne menossa, en pysty edes kuvittelemaan miltä tuntuisi jos asioitani käsiteltäisiin julkisesti.

  Tsemppiä ja jaksamista. <3 Kiitos kun kaikesta huolimatta jaksat kirjoittaa, minulle tämä blogi on ainakin hetki omaa aikaa, tosi tärkeä juttu!

  Vastaa
  • Maj 1.10.2017

   Ihana viesti, kiitos siitä! Mä uskon, että jotkut ihmiset vaan oudosti ajattelevat, että on ihan okei arvostella tai haukkua esimerkiksi blogin kirjoittajaa, koska ”itsepähän on elämänsä nettiin laittanut, joten seuraukset tulee myös kestää”. Se että jakaa palasia elämästään täällä netissä, ei mielestäni velvoita kertomaan kuitenkaan kaikkea. Eikä se myöskään tee siitä haukkumisesta yhtään oikeutetumpaa. <3

   Vastaa
 3. Nenna 27.9.2017

  Ei se aina oo helppoo, ja jos ois, mikään mahtava ei tuntuisi enää miltään. Tämän koitan itse aina vaikeissa tilanteissa muistaa. Tsemppiä sulle muutoksiin ja hyvää lomaa, kun sen aika on. Olet sen ansainnut ja muistathan jatkossakin pitää huolto itsestäsi myös.

  Vastaa
  • Maj 1.10.2017

   Kiitokset, juuri näinhän se on, ups & downs <3

   Vastaa
 4. Ryhtiliike 27.9.2017

  Inhottavan näköiset luiset keskarit! Toivottavasti Miika löytää lämminhenkisen ja mukavan naisen itselleen.

  Vastaa
  • Anni 27.9.2017

   Sulle tuli varmaan hyvä mieli tästä kommentista? Todella surullista, että joku viitsii nähdä vaivaa saadakseen toiselle pahan mielen. En ymmärrä. Toivon kuitenkin sun elämään kaikkea hyvää, jotta näkisit, että toisia tukemalla ja hyvää sanomalla päästään paljon pidemmälle!❤️

   Vastaa
  • Maj 1.10.2017

   Tiedätkö, mäkin toivon niin.

   Vastaa
 5. Ryhtiliike 27.9.2017

  Muuten… Käytä maksimekkoja ;)

  Vastaa
  • Maj 1.10.2017

   damn, pakkasin lomalle mukaan vain lyhyempiä helmoja, katotaan jos jossain gaalassa sitten :*

   Vastaa
 6. Päivi 27.9.2017

  <3

  Vastaa
 7. Mari 27.9.2017

  Tulipa paha mieli Ryhtiliikkeen kommentista. Miten joku viitsii 🙁 Voimia ja aurinko syntyysi Maj ja kiitos kivasta blogista.

  Vastaa
 8. Mari 27.9.2017

  Syntyysi=syksyysi 😊

  Vastaa
  • Maj 1.10.2017

   Keskitytään hyvään. <3 Kiitos kun laitoit kommenttia!

   Vastaa
 9. Ryhtiliike 27.9.2017

  Suosittelisin maksimekkoa tai housuja noilla kintuilla. En myöskään ymmärrä keskarin näyttöä lukijoille. Jos palaute keskustelupalstoilla ottaa aivoon niin anna olla. Blogisi ei kuitenkaan ole enää pitkiin aikoihin ole antanut mitään – ainakaan meille lukijoille.

  Vastaa
  • Minä ja moni muu 28.9.2017

   Ryhtiliike darling! Otapa ryhtiliike itseesi. Minulle piirtyy verkkokalvoille kuva sinusta istumassa tietokoneella päivät pitkät. Kasvosi on sameat kuin iltausva aamuisen järven pinnalla, sillä aikasi on mennyt liiallisen ruudun tuijotteluun. Haaveilet Main ruskettuneista sipakoista sääristä ja haluaisit verhoilla ne maximekkoihin, ymmärrän tämän mutta sipakat sääret saa parhaiten lenkkipolulla. Kokkeile ja tsemppaa itseäsi.

   Sisimmässäni uskon, että siellä koneella istuu kuitenkin ihan mukava nainen joka on myös kaunis, mutta juuri nyt sen kauneus on kovin hukassa, sillä aikaa menee yleismaailmalliseen hölynpölyyn ja muiden kiusaamiseen. Se miten kommentoit tälle bloggaajalle on muuten kiusaamista, oletko ajatellut asiaa?

   En minäkään ilkeä tahallani, mutta nyt sinulla on ryhtiliikkeen paikka, niin kuin itsellesi nimen kekkasitkin.

   Vastaa
  • Tiina 29.9.2017

   No kuitenkin käyt täällä? :D

   Vastaa
  • Maj 1.10.2017

   Mä kirjoitan blogia – ja jokainen voi itse päättää, että antaako se jotain vai ei.

   Vastaa
 10. Maria 27.9.2017

  WORD!! Pääasiahan on se, et voi seisoa itse omien tekemisten ja valintojen takana. Sä oot upea, rohkea nainen! Ja muistetaan se et noi negatiiviset ja ilkeät kommentit kertoo aina niiden antajasta. Parasta lomaa teille sinne lämpöön!❤️

  Vastaa
  • Maj 1.10.2017

   Voi kiitos, oon ihan 100% samaa mieltä, itselle pitää pystyä perustelemaan omat päätökset.

   Vastaa
 11. Iiduliinu 30.9.2017

  Itsehän meinasin kommentoida noista keskisormista, että ASIAA! :D Juuri oikea asenne, toivottavasti muiden mölinät ei pahoita mieltäsi. Voimia ja tsemppiä koko perheelle!

  Vastaa
  • Maj 1.10.2017

   Haha, jep! Äiti on varmaan vähän erimieltä keskareiden näyttelemisestä, mutta ajattelin, että menköön nyt tämän kerran. Niin ja kiitos <3

   Vastaa
 12. Nok 13.10.2017

  Lueskelen lapi tata blogia pitkan tauon jalkeen (itseasissa eksyin tanne nyt jonnamaisen kautta, mutta blogi kylla tuttu entuudestaan)ja on sanottava, etta pisti ’keskisormet’ vahan ihmetyttamaan. Myos jattaisin aivan kaiken avioeroon liittyvan KOKONAAN blogista pois. Ei viittauksia ’voimien keraamiseen’ tai ’on vahan vaikeaa tietysta syysta’. Pida blogi blogina ja henk koht asia erikseen. Ihan vaan kunnioituksesta itseasi ja exaa kohtaan. Se voi tuntua vaikealta kun on se kaiken keskella, mutta jalkikateen kiitat itseasi fiksuudesta!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *