Vitsit mikä syyssää tänään on ollut  ja hyvältä näyttää loppuviikon ennusteetkin, ihanaa! Tamperelaiset, jos yhtään riittää ylimääräistä energiaa tai aikaa, niin menkäähän Kirskaanniemeen ihastelemaan maisemia. 

Näistä keleistä kannattaa nyt ottaa kaikki ilo irti ja viettää mahdollisimman paljon aikaa ulkona. Mulla on kädet täynnä hoidettavia asioita, koska lähdemme vielä tällä viikolla Idan kanssa jo perinteeksi muodostuneelle syyslomareissullemme. Ennustan muutamien ihmisten jo näin etukäteen kritisoivan reissuni tarpeellisuutta, mutta siinäpä sitten rutisevat. Toivottavasti jokainen ymmärtää pitää huolta omasta jaksamisestaan ja lomailustaan. Jokatapauksessa; miten ihana olisi sieltä palata sieltä viikon päästä nauttimaan vielä näin kauniista syyskeleistä.

Ja jee, paljaat sääret is back. Ehdin jo käyttämään parina päivänä sukkiksia, mutta kaikki vaatteet toimii paljon paremmin ilman niitä. Näidenkin kuvien mekko on huomattavasti freesimpi näin!

Kappahl 1kappahl 2kappahl 3

Aurinkolasit – Fendi
Mekko – KappAhl
Kengät – Zara
Hattu – Minimum

kappahl 4

Tämä mekko on s-kokoa, mutta sanoisin kyllä sen olevan aika reilua mitoitusta. Voi kyllä olla, että olen itsekin vähän pienentynyt viimeisten kuukausien aikana. En muista koska olisin tarkkailut painoani, ehkä näytän vaan väsähtäneeltä tai kuihtunelta, enpä tiedä.

kappahl 5

Tänään sain yliviivattua monta kohtaa to do -listalta ja asioiden edistyminen piristää aina kummasti mieltä. Enää muutama hassu päivä lomaan, täytyy mennä penkomaan kesävaatteita kaappien perukoilta. Toivottavasti Sardiniassa on bikinikelit!

-Maj

4 Comments

 1. Sara // housefive 26.9.2017

  Jospa joku tulee lomasta rutisemaan, ei varmaan ole vielä tajunnut sitä, että uhrautumisen ja martyyriuden sijaan onkin ensiarvoisen tärkeää pitää nimenomaan huolta omasta jaksamisesta ja hyvinvoinnista. Kukaanhan ei meille äideille sitä omaa aikaa ja lomaa tarjoile ellei sitä osaa itse ottaa. Ja toinen tarvitsee kokonaisen viikon ja toiselle riittää rauhallinen iltapäivä. Ihanaa lomaa teille ja toivottavasti säät suosii ❤️

  Vastaa
  • Maj 1.10.2017

   Kiitos Sara, so far, so good! xxxx

   Vastaa
 2. Leena-mummi 27.9.2017

  Nauti lomasta ja lämmöstä 😎 mä tässä odottelen jpallokauden päättymistä, että pääsen reissuun aurinkoon lataamaan ”akkuja”

  Vastaa
  • Maj 1.10.2017

   No jep! Aurinko tekee kyllä ihmeitä, ainakin mulle <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *