*Kaupallinen yhteistyö, Asennemedia ja Lejos

Näillä kahdella pikkutyypillä on nykyään aina nälkä! Etenkin Samuelin epäilen kasvavan kohisten, sillä en välillä ole uskoa silmiäni miten paljon ruokaa tuohon pieneen mieheen uppoaa. Molemmat lapset rakastavat väli- ja iltapalahetkiä. Ennen molemmat söivät aina aamupuurot päiväkodissa, nyt Rebekka syö aamiaisen arkisin kotona.

lejos1
lejos2

Tyttö  tulee myös usein kotiin iltapäiväkerhosta nälkäisenä, kuten kuvasta näkyy, hän ei edes takkia ehdi saada pois päältä, kun jotain on saatava suuhun. Rebekka tarvitsee koulun jälkeen jotain nopeaa syötävää ennen harrastuksiin lähtemistä tai ennen varsinaista ruokahetkeä. Välipalojen pitää useimmiten olla nopeita ja helppoja, kuitenkaan ihan samaa settiä ei viitsisi tarjota joka päivä ja itselläni meinaa välillä idikset syömisten suhteen loppua kesken. Kaikki välipalaideat on tervetulleita kommenttiboksiin!

lejos5lejos7

Eilen maisteltiin lasten kanssa Dolen ananas -ja hedelmäpaloja, laitettiin niitä jogurtin sekaan ja napsittiin sellaisenaan. Säilykehedelmät ovat pompanneet perinteisistä tölkeistä uudelleen suljettaviin pakkauksiin, joista on helppo käyttää tarvittaessa vain osa ja loput voi laittaa jemmaan jääkaappiin. Kaikki Tropical Gold -ananaspakkaukset ovat siis sekä BPA-vapaita, että Rainforest Alliance -sertifioituja. Ananakset maistuvat raikkailta.

lejos3
lejos6lejos4
Toinen testaamamme herkku on Sampan suosikki; NOMNOM-luomuhedelmäkuutiot, jotka menevät kyllä täysin karkin korvikkeesta, vaikka ne onkin valmistettu 100% hedelmästä. NOMNOMit ovat pehmeitä ja makeita hedelmänmakuisia snackeja, joihin ei ole lisätty sokeria. Näitä voisi ajatella tarjottavan myös kaikista pienimmille makeannälkäisille vieraille.

lejos8
lejos9

Totuus kuitenkin on, että NOMNOMit katoavat kulhosta myös meidän aikuisten toimesta. Hedelmäkuutioista saa nopsasti energiaa ja ovathan ne parempi vaihtoehto kuin karkit. Makuja on saatavilla kaksi; keltaisessa pussissa on makuna eksoottiset hedelmät eli omenaa, mangoa, ananasta, appelsiinia ja passionhedelmää. Punaisenpussin kuutioihin on puristettu omenaa, vadelmaa ja mansikkaa.

lejos10
lejos11

Jogurtit ananas -ja hedelmäpaloineen katosivat pikapikaa kulhoistaan, samoin ruisleivät. Näiden kahden touhuja kun katselee, niin tietää miksi nälkä tulee usein. Haaveilen toisinaan saavani edes osan siitä kaikesta energiasta. Samuel juuri sanoikin, ettei välttämättä tarvitsisikaan omaa huonetta, kun pihalla on niin kiva leikkiä.

-Maj

7 Comments

 1. inkkari 6.9.2017

  Kiva kun ananakset pussissa, jotenkin olen inhonnut niitä peltipurkkeja. Mitenkähän nämät hedelmäpalat toimii aikuisiän diabeetikolle. (papalla aina makean himo:)

  Vastaa
  • Maj 6.9.2017

   No sama! Hedelmäpalat ovat pussissa valkoisessa viinirypälemehussa, ananakset ananasmehussa, mutta onhan niissä tietysti se oma sokeri, vaikka ei lisättyä olisikaan :)

   Vastaa
 2. Reetta 6.9.2017

  Mistä noita hedelmäkuutioita voi ostaa? Ja nomnom herkkuja? :)

  Vastaa
  • Maj 6.9.2017

   Moikka Reetta! Niitä löytyy markettien hyllyiltä! Voin vielä selvitellä tarkemmin :)

   Vastaa
   • Reetta 7.9.2017

    Joo kiva! Ovatko rantautuneet vielä tänne Pohjois-Suomeen :)

    Vastaa
  • NOMNOM / Emmi 7.9.2017

   Moikka Reetta! NOMNOMeja löytyy S- ja K-ryhmän kaupoista sekä Stockmannilta. Löytyy yleensä kuivat hedelmät ja pähkinät -hyllystä! :)

   Vastaa
 3. Mari 8.9.2017

  Lapsista kun kirjoitit niin tuli mieleeni, että olisko tytölläsi antaa vinkkejä siltakaatoihin, kärrynpyöriin, voltteihin…mitä näitä nyt onkaan.
  Meillä on täällä innokas itseoppija joka kuulisi mielellään vinkkejä!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *