Gugguun uusi Shiny-mallisto julkaistiin eilen tunnelmallisen asiakasillan merkeissä. Illan ohjelmassa oli ruokaa ja juomaa, rentoa yhdessäoloa, ylläreitä sekä muotinäytös, jossa meidän Samuelkin oli mukana. Shiny Launchin menusta vastasi Minna Bakes ja voi vitsit, kakut ja muut ihanuudet olivat niin kauniita sekä maistuvia.

Aloin jo pohtimaan, että milloinkohan järjestän seuraavan kerran juhlat, että voin tilata kakun Minnalta! Joka tapauksessa kaikki Gugguun tilaisuudet ovat aina visuaalisesti kauniita, pienimmätkin yksityiskohdat on mietitty tarkasti ja järjestelyt toimivat moitteettomasti, en voi kuin ihailla. Olin tapahtumassa nappailemassa kuvia ja vastailin illan somepäivityksistä.

shiny2
shiny5
shiny12
shiny4
shiny11
shiny35
shiny7

Muotinäytös oli niin sydäntä sulattava, pienet tyypit ovat niin liikuttavia astellessaan lavalla. Kaikkien lasten osalta näytös meni oikein hienosti, pienimpiä jännitti luonnollisesti ehkä eniten, kun taas vanhimmat lapset heittelivät yleisölle lentosuukkoja tai innostuivat näyttämään tanssiliikkeitä. Samuelilla oli jännät paikat siinä mielessä, että en itse ehtinyt olla hänen kanssaan valmistautumassa tai vaihtamassa vaatteita, koska olin kameran takana. Kiitos vielä Annille jeesistä, näytös oli Sampalle kiva kokemus, hän oli heti innoissaan kertoillut siskolle, että kivaa oli ja hyvin tai kröhm, siis loistavasti meni.

 

shiny21
shiny19
shiny17
shiny26
shiny23
shiny16
shiny15
shiny36

Ja siis Shiny Collectionhan on ihan huippu, vaatteiden sävyt ovat osuneet nappiin ja leikkaukset näyttävät hyvältä. Malliston paidoissa on tyylikkäänä yksityiskohtana sivuissa vetoketjut. Hupparimekot, hupparit ja vähän pidemmän malliset collegepaidat ovat ihan must-have juttuja. Mallisto tulee myyntiin marraskuun aikana, mutta tarkkaa päivämäärää ei ole vielä tiedossa. 

-Maj

 

2 Comments

 1. Rena 22.10.2017

  Love the cute kids fashion!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. inkeri 23.10.2017

  Voi mitä söpöläisiä. Aivan mahtavat tarjoilut.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *