Tultiin tänään Idan kanssa takaisin Suomeen. Kotiin palaaminen tuntuu hyvältä, mutta myös erilaisemmalta, kuin koskaan aikaisemmin. Sardinian loma oli juuri sellainen, kuin etukäteen mietinkin. Ehdin lukemaan pari kirjaa kokonaan, Emma Clinen kirjoittama Tytöt on vielä vähän kesken. Lomallemme sattui vain yksi ainoa vähän pilvisempi päivä, säät tosiaan suosivat meitä. Varmasti postailen reissusta vähän kattavammin tällä tai ihan viimeistään ensi viikolla.

Sardinian hellivän auringon jälkeen, Helsingin harmautta, puhumattakaan Tampereen bussin ikkunoita piiskaavasta sateesta, ei meinannut uskoa todeksi. Äkkiä sitä kuitenkin tottuu, se on pari hassua viikkoa ja olen jo niin tottunut sekä omissa tohinoissani, että en edes muista missään olleeni. Asukuvat ovat jo parin viikon takaiset, muistuttelevat minuakin, että mitä sitä pitää taas kaapista päällensä kaivaa.

samsoen neule 1
samsoen neule 2
samsoen neule 3
samsoen neule 5

Kaulakoru – lahja Idalta
Paita – Samsoe & Samsoe
Hame – & Other Stories
Kengät – Zara
Laukku – Furla

samsoen neule 6

Viimeiset lomapäivät riuduin ikävästä, kaipasin lapsia. Vitsit, miten ihanaa oli vihdoinkin kaapata heidät syliin, aivan kuin he olisivat kasvaneet ihan hirveästi tässä viikon aikana. Heillä oli niin paljon juttuja kerrottavana ja näytettävänä.

Kaiken löhöttelyn jälkeen on kova tarve tarttua arkeen, mun täytyykin alkaa hoitamaan asioita täydellä teholla, muuttoon on enää muutama viikko.
Ja kun joku kumminkin kysyy, niin tiedoksi, että en ole muuttamassa yksin, vaan lapset asustelevat meillä vuoroviikoin.

-Maj

4 Comments

 1. Sini 5.10.2017

  Kivan yksinkertainen ja tyylikäs asu, selailin outfit-tagin alta postauksia ja tykkäsin kaikista asuista mitä katsoin :) Oon aina tykännyt tyylistäsi ja asukuvistasi, yksi (mutta ei ainoa) syy miksi blogiasi seurailen. Asut aina samaistuttavia mutta ei tylsiä vaan antavat itselleni ainakin ideoita :)

  Vastaa
  • Maj 5.10.2017

   Hei Sini! Kiva kuulla, asupostaukset on ehkä niitä kaikista vähiten kommentoituja, joten kiva saada palautetta <3 Ihana sä oot!

   Vastaa
 2. Laura 6.10.2017

  Sulla on kiva tyyli! 😍 Sun asupostaukset on ihan lemppareita, vaikkei niihin tulekaan kommentoitua 😊👍

  Vastaa
  • Maj 7.10.2017

   No eikä, miten ihana kuulla! Kiva kun kommentoit <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *