Hotellimme Sardnian Algherossa oli loistava sijainniltaan siinä mielessä, että kauniit rannat olivat ihan vieressä. Näissä kuvissa näkyvälle Lidon rannalle tallusteli hotskulta ehkä kymmenessä minuutissa ja kaunis  Spiaggia di Maria Pian ranta oli käytännössä toisella puolen tietä.

Naureskelimme Hotel Oasisiksen neljän tähden luokitukselle, kiva ja siisti se oli, mutta ei missään nimessä mikään luksus. Allasalue oli ehdottomasti hotellin parasta antia, off-seasonin ansiosta saimme olla aivan rauhassa, ihanaa.

Hotellin sisustus oli suoraan ysäriltä, Kauniit & Rohkeat -tyyppiset vaaleanpunaiset sisustustekstiilit ja seiniä koristavat taideteokset hihityttivät. Idahan sen sanoi osuvasti: ”Ei lomalle jokatapauksessakaan tultu hotellihuoneeseen hengaamaan, joten ei ole paljoa haitannut rumanväriset lipastot hotellihuoneessa.” 

lido1lido2

Viihtyisin vaikka koko ajan vedessä, mieluiten meressä, myös uima-allas käy! Matkaseuralaiseni ei sen sijaan ole mikään vesipeto, sain käyttää kaikki maanittelutaitoni, että sain hänet pari kertaa seurakseni polskuttelemaan.

lido3lido4lido5

Olen ostanut melkeinpä kaikki rantahuitulani reissuista, vaikka epämääräiset rantakojut eivät ehkä vaikutakaan potentiaalisilta ostospaikoilta, niin kannattaa aina ohimennen katsastaa niiden kaftaanitarjontaa.  Ainakin itse olen tehnyt hyviä löytöjä, joista on ollut iloa jo pitkään. H&M:n paisley-kuvioiset shortsit ovat olleet myös etelän lomien vakkarit ainakin kolme vuotta.

lido6lido7lido8lido9
Juuri nyt pesukoneessa pyörii parhaillaan rantsuhuitulat, jotka pakkaan pahvilaatikoihin odottelemaan toviksi. Seuraavaksi suunnitelmissani on reipas lenkki tuolla sumuisessa säässä, sekin on ihan ok.

-Maj

4 Comments

 1. Rena 7.10.2017

  I see the beach there is beautiful and you, too!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
  • Maj 9.10.2017

   Oo, thanks Rena, u best! <3

   Vastaa
 2. rl 8.10.2017

  Lomailtiin viime kesänä Sardiniassa ja oli kyllä ihana paikka! Lähemmäksi karibian fiilistä ei euroopassa muualla mielestäni pääse. Me lomailtiin pohjois-Sardiniassa Porto Cervon lähellä. Hotelli oli maan sisäosassa ja tosi ihana, mutta ihaninta oli mennä veneellä merelle ja etsiä pienistä saarista ihan oma autioranta tai hyppiä suoraan veneestä mereen. Meillä oli oma vene kipparilla, joka maksoi noin tonnin päivä, mutta Olbian satamassa oli veneitä joka lähtöön ja lompakolle. Kannattaa ehdottomasti tehdä se, jos matkaa Sardiniaan.

  Vastaa
  • Maj 9.10.2017

   Ooh, no nyt kuulostaa täydelliselle! Meille tuo tonnin päivä ois ollut vähän too much, mutta siis varmasti ihanaa ja hyvä vinkki muillekin <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *