*Kaupallinen yhteistyö, Asennemedia & K-Citymarket

Herään aamuisin puhelimen kilinään, laitan ainakin kolme herätystä muutaman minuutin välein ja oikeasti havahdun kunnolla vasta siihen viimeiseen. Oletko sinä torkuttajatyyppiä vai pomppaatko heti ekasta häläristä reippaasti ylös? Jos, niin täällä yksi unikeonpäivänä syntynyt, erittäin aamu-uninen tyyppi nostaa hattua!

Useimmiten siristelen unisena silmiäni puhelimen sinisen valon loisteessa, tsekkaan sängyn pohjalla vielä maatessani meilit, viestit ja some-kanavat ennen kuin teen mitään muuta. Saman ruljanssin käyn läpi myös viimeisenä ennen nukkumaanmenoa. Täytyy kai myöntää, että siirsin jopa kaktuksen pois yöpöydältä, jotta läppäri mahtuisi olemaan siinä paremmin. Oi voi, enkä ole tarttunut kirjaan Sardinian loman jälkeen kertaakaan.

my wear naiset 1

Tällä viikolla kiertelin katselemassa kelloja, sillä meillä ei ole ensimmäistäkään – paitsi tietenkin puhelimessa ja tietokoneessa. Bongasin kauniin marmorisen pöytäkellon, myyjä vaan harmitteli, kun katselemassani kellossa ei ollut ollenkaan herätysominaisuutta. Taisin siinä ihmetellä ääneen, että käyttääkö jengi muka vielä perinteistä herätyskelloa? Myyjän mukaan kyllä, yhä useampi on lähiaikoina tullut ostamaan herätyskelloa, koska puhelimet halutaan pitää poissa makuuhuoneista. No totta, täysin puhelinvapaa makuuhuone vaikuttaa kieltämättä loistavalta idealta – vaikka ei parisuhteessa olisikaan.

my wear naiset 4

En omista (vielä) herätyskelloa, mutta päätin siirtää läppärin nukkumaan työpisteelle ja kaktus saa muuttaa takaisin yöpöydälle. Puhelimenkin voisin sijoittaa kauemmas, jotta joutuisin nousemaan ylös saadakseni herätyksen sammutettua.

Tähän pimeään aikaan on ihana olla iltaisin kotosalla, pukeutua pehmoisiin kotivaatteisiin ja poltella kynttilöitä. Lasten nukkumaanmenon jälkeiset pari tuntia hurahtaa liian helposti sinisen valon loisteessa, vaikka kynttilät palaisivatkin taustalla.

my wear naiset 2

Kun päättää olla tarttumatta kännykkään, niin aikaa jää kummasti pieniin hemmotteluhetkiin. Lämpimän suihkun kautta on ihana sujahtaa pehmeään pyjamaan, laittaa kasvonaamio vaikuttelemaan ja ottaa kirja käteen. Unikin tulee ihan varmasti paremmin.

K-Citymarketeihin on tullut laaja valikoima mywearin yö- ja oloasuja. Lompakkoystävällisen mywearin mallistosta löytyy yökkärit koko perheelle. Isoille ja pienille. Vilukissoille sekä kuumakalleille. Viimeiseksi mainittujen kannattaa valita yöasu, jonka matskuna on polyesteri, se siirtää kosteutta pois iholta. Vilukissat puolestaan pysyvät lämpiminä fleecessä ja puuvillaisissa yökkäreissä.

my wear naiset 3

Ensimmäisenä kotiovesta sisään tultuani pesen kädet, otan korut pois ja vaihdan kotivaatteet. Päälläni olevat pyjamapöksyt ovat maailman mukavimmat ja ne jalassa kehtaa lähteä käyttämään koiraakin ulkona – haha, tärkeä seikka! Rapussa törmään usein toisiin koiran omistajiin ja  meillä kaikilla on samanlainen lookki, hiukset sotkunutturalla ja kotihousut jalassa, huippua! Neuletakki on myös mywearilta ja samoin tossut.

my wear naiset 5my wear naiset 6

Yöasut + tohvelit ovat kiva joululahjalahjaidis! Vanhempieni luona meillä on tapana vaihtaa pyjamat päälle aattona jo hyvissä ajoin illalla, kai sekin on jonkin sortin jouluperinne? Samoin kuin veljeni ruman joulupaita ja pehmeät paketit; lapset saavat aina jouluisin ainakin parit uudet yökkärit ja tänäkin vuonna sellaisia on toivottu.

-Maj

4 Comments

 1. Rena 16.11.2017

  Oh, I neither belong to the persons who wake up immediately :)
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Kerttuli 16.11.2017

  Aivan ihanat töppöset, ne on pakko hankkia. Pakkasilla vois hipaista vaikka pihalle kun on ”muovi” pohjat.
  Hups kuulostaa liukkaalta:) eipäs ainakaankarvat tartu pohjiin.

  Vastaa
 3. Mari 17.11.2017

  Itse hankin ihan perinteisen kelloradion, torkuttavan sellaisen jo vuosia sitten, kun havahduin etten tahdo pitää puhelinta yöpöydällä pään vieressä säteilemässä. Ihan hyvä ratkaisu! :)

  Vastaa
 4. Katariina 18.11.2017

  Mä sain hyvän vinkin että puhelimen voi laittaa yöksi lentokonetilaan jottei 4g verkko rämpytä koko yötä pään vieressä. Kello toimii puhelimessa silti ja kuvitelmaa tai ei niin unenlaatu on parantunut❤️ Suosittelen kaikille joilla ei ole perinteistä herätyskelloa😊👌 Mäkin kyllä haluaisin sen perinteisen… Hyvin, hyvin lempeällä äänellä.
  Todellakin olen aamu-uninen! 😂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *