Kuninkaankadun INCH” Store on mielestäni Tampereen paras vaatekauppa – ihan heittämällä! Viime vuonna me järjestetiin Idan kanssa pikkujoulut lukijoille INCH” -myymälässä, oli niin huippua nähdä teitä meidän kummanpin lempparimyymälässä!

INCH” Storen kivijalkamyymälä on tänä syksynä kokenut suuren muodon muutoksen Anni Taimiston toimesta – ja näyttää nyt paremmalta kuin koskaan. Vaatteet ovat esillä kauniisti ja selkeästi, tästä tulee hyvällä tapaa showroomien esillepanot.

inhc tampere1
inhc tampere2
inch tampere16
inch tampere6
inch tampere5

INCH” Storen valikoimasssa on monia suosikkimerkkejäni; Samsoe & Samsoe, Tiger Of Sweden, NEUW, Won Hundred, Arela, Filippa K, Minimum ja monta muutakin. En tiedä mistä muualta edes löytyy näin monta laadukasta ja kiinnostavaa brändiä saman katon alta? Yksityisen myymälän sisäänostot tehdään tarkkaan ja harkiten; kaikki vaatteet sovitetaan päälle, ennenkuin ne kelpuutetaan myyntiin.

Ostan mielummin vaatteeni myymälästä kuin verkkokaupoista, koska on ihana päästä kiertelemään, hypistelemään materiaaleja ja sovittamaan – inhoan palauttamista ja siihen liittyvää säätöä!

inch tampere9
inch tampere10
inch tampere17
inch tampere12
inch tampere13

INCH” on farkkukauppa ja aika varmasti voin taata, että jos olet etsimässä itsellesi farkkuja, niin ei mene kuin muutama hetki ja poistut myymälästä onnellisena juuri niiden oikeiden farkkujen kanssa.

Olen 0% farkkutyttö, jo pelkkä ajatuskin farkkujen sovittelemisesta saa minut tuskailemaan.  En todellakaan tiedä, miten myymälän henkilökunta tekee sen, mutta pelkästä vilkaisusta he osaavat jo kertoa, minkä kokoiset, väriset ja malliset farkut toimivat itse kullakin parhaiten. Tässä kuvassa päälläni on Leviksen Skinny 501 -malli, jolle aluksi puistelin päätäni.

inch tampere8
inch tampere3
inch tampere18
inch tampere14
inch tampere7
inch tampere11
inch tampere4

Onnea uudelle upealle myymälälle! Menkäähän tutustumaan ja ihastumaan –  pienenä varoituksen sanan on sanottava, että INCH” Storesta on vaikeaa poistua ihan tyhjin käsin ;)

-Maj

4 Comments

 1. Elisa 3.11.2017

  Oliko tää maksettu mainos vai täysin vilpitön kirjoitus? Jos mainos, niin se olisi reilua mainita :) käsittääkseni saat tuotteita ko. kaupalta ilmaiseksi.

  Vastaa
  • Maj 4.11.2017

   Moikka Elisa! Tästä kirjoituksesta ei maksettu mulle – jos tämä olisi kaupallinen yhteistyö, niin se mainittaisiin heti tekstin alussa :) On totta, että olen saanut INCH” Storesta vaatteita, mutta ne on merkitty postauksiin.

   Vastaa
 2. Esko 5.11.2017

  Hyvää iltaa!
  Missäpä tuo tuommonen Kuninkaankatu on? Täytyy kyllä käydä. Mukavaa viikkoa!!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *