*Kaupallinen yhteistyö, Asennemedia & Swiss Clinic

Syksy on iholle vuodenajoista rankin, lämpötilan heittelyt, ilmastointi ja poolokauluksiin tai villahuiviin kääriytyminen eivät tee varsinaisesti hyvää kenenkään iholle. Tämä syksy on ollut minulle poikkeuksellisen stressaava, rankka elämäntilanne on näkynyt kasvoilla. Se on aina kolaus kun kaiken muun lisäksi ihokin irtisanoo yhteistyösopimuksensa.

Stressi näkyy iholla epäpuhtauksina, erityisesti hormonaalisilla alueilla, leukaan ja kaulaan on ilmestynyt näppylöitä. Aamuisin peilistä on kurkannut takaisin tyyppi, jonka kasvot ovat valahtaneet asteen alaspäin. Huonosti nukutun yön jälkeen uurteet näkyvät selkeämmin – ja äh, elämäni ensimmäistä kertaa silmänympärykseni näyttävät siltä, että joku on yön aikana painanut niihin juomalasien avulla kunnon rinkulat.

 

swissclinic1

Lähdin innokkaana kokeilemaani väsähtäneille kasvoilleni Swiss Clinic mikroneulaushoitoa, jonka tarkoitus on saada ihosta pehmeämpi, tasaisempi ja elastisempi. Mikroneulaushoitoa tehdään kosmetologien ja ihotautilääkärien toimesta, mutta sitä voi tehdä myös kotihoitona. Säännöllisesti tehtynä mikroneulaus tehoaa juonteisiin, pigmenttiläiskiin, auringon ahavoittamaan ihoon sekä aknen aiheuttamiin arpiin.

Hoidossa iho käsitellään pienellä rullalla, Skin Rollerilla, joka luo ihoon tuhansia mikrokanavia ja näiden kanavien avulla ihoon saadaan imeytettyä ihoa kiinteyttävää Rejuvenatig -kollageeniseerumia ja sen sisältämiä tehoaineita. Ihoa harhautetaan ovelasti luulemaan, että se on varioitunut ja näin paranemisprosessi lähtee käyntiin sekä ihon oma vähentynyt kollageenin tuotanto herätellään käyntiin. Kollageeni vastaa ihon kimmoisuudesta ja sen tuotanto vähenee kolmekymppisenä.

Skin Rollereita on saatavilla kahdella eri neulan pituudella; 0.2 sekä 0.5mm. Täältä löytyy pituusopas, josta pääsee tarkistamaan kumpi pituus on omalle iholle parempi vaihtoehto. Omassa rollerissani ovat 0,5 mm neulat, koska haluan kiinteyttää ihoani ja hoitaa nimenomaan iän mukanaan tuomia iho-ongelmia. Mikroneulaus ei omasta mielestäni tunnu tippaakaan kivuliaalta, monet ovat kuvailleet rullailun tuntuvan pieneltä nipistelyltä iholla.

swissclinic2

Ohjeita mikroneulaukseen

– Mikroneulaus kannattaa tehdä illalla, niin punoitus rauhoittuu aamuun mennessä ja iho saa levätä meikittä yön yli
– Puhdista iho huolellisesti käsiteltävältä alueelta
– Varaa tarpeeksi aikaa rullailuun, liikuttele rolleria rauhallisesti kasvoilla ainakin muutaman minuutin ajan, vaikka viisikin minuuttia. Paina kevyesti ja kuljeta rullaa iholla pystysuoraan, vaakasuoraan ja vinoittain molempiin suuntiin
– Levitä iholle heti rullaamisen jälkeen Rejuvenating Serum
– Desinfioi Skin Roller suihkuttamalla siihen pari painallusta Sanitizing Sprayta
– Seerumin kannattaa antaa imeytyä ainakin tunnin verran ennen muiden hoitovoiteiden levittämistä
– Toista mikroneulaushoito 5-7 päivänä viikossa ja pidä saman verran taukoa, jonka jälkeen aloita hoito uudelleen. Toista koko setti uudelleen

 

swissclinic3swissclinic4

Minulla on takana ensimmäinen viikko mikroneulausta ja nyt meneillään on ”lepoviikko”. Oma ihoni ei ole erityisen herkkä, mutta käsittelyn jälkeen pientä punoitusta on havaittavissa. Rullailu on helppoa, koko prosessiin tekee alle kymmennessä minuutissa – saatan helposti käyttää sen ajan näppyjen puristeluun ja rullaillu on kiistatta paljon parempi vaihtoehto. Ihon pinta on tuntunut pehmoisemmalta käsittelyä seuraavana aamuna ja viikossa olen huomannut harmaan ihonsävyni jo hiukan kirkastuneen.

swissclinic5swissclinic6

Oletko testannut koskaan mikroneulausta? Jos innostut, niin koodilla Magicpoks25  saat 25% alennuksen Skin Renewal – Gift boxista. Alennuskoodi on voimassa 30.11 asti!

-Maj

15 Comments

 1. Miina 19.11.2017

  Alennuskoodi ei toimi, kassalla tulee teksti ”alennuskoodisi on oikein mutta se ei kelpaa valittuihin tuotteisiin” tms, ja valittuna siis on tuo gift boxi 🤔

  Vastaa
  • Maj 20.11.2017

   Moikka Miina! Hyvä kun huikkasit, kiitos :) Siellä oli joku bugi, mutta nyt pitäisi toimia!

   Vastaa
 2. Jessica 20.11.2017

  Onko sulla tietoa siitä kuinka kauan tuo rulla kestää säännöllisessä käytössä? Ja seerumi, kuinka riittävä on? :)
  Tuote taitaa tällä kertaa päätyä ostoskorista jopa kotiin asti, sen verran kauan oon miettiny tän ostamista :D

  Vastaa
  • Maj 20.11.2017

   Moi Jessica! Mulla on käytössä elämäni ensimmäinen seerumi + rolleri, joten omaa kokemusta niiden käyttöiästä ei ole vielä! Haluaisitko, että kysäsen Swiss Cliniciltä, kuinka kauan seerumi ja rulla kestävät säännöllisessä käytössä? :)

   Vastaa
   • Jessica 21.11.2017

    Löysinki tietoa heidän sivuiltaan, usein kysytyt kysymyksen- linkin takaa 👍🏼 Ois pitänyt tarkemmin selata sivuja ennen kuin hyökkäsin sulta kyseleen :D mut kiitos kuitenkin :)

    Vastaa
 3. inkeri 20.11.2017

  Kiva odotella tuloksia.

  Vastaa
  • Maj 20.11.2017

   Mä palailen niihin myöhemmin sitten :)

   Vastaa
 4. Nenna 20.11.2017

  Siis voi vitsi, miten kävi tuuri! :) Juuri olin tilaamassa itselleni ja äidille joululahjaksi ja tää alekoodi oli kiva :) Kiitos!

  Vastaa
  • Maj 20.11.2017

   Jee, ihana kuulla, että sait hyödynnettyä alen :)

   Vastaa
 5. Arja Mikkola 20.11.2017

  Hei, ei toiminut tuo alekoodi, tuli info ”Ilmoittamasi tarjouskoodi on oikea, mutta se ei koske mitään ostoskorissasi olevaa tuotetta.” Mitenkähän onnistuisin tilaamaan alekoodilla?

  Vastaa
  • Maj 20.11.2017

   Moikka Arja! Huomasithan, että jakamani alekoodi koskee vain tuota Skin Renewal – Gift boxia? Oliko sinulla juuri se ostoskorissa vai jotain muita tuotteita?

   Vastaa
   • Arja Mikkola 21.11.2017

    Hei! Tein tänään ihan samalla tavalla kuin eilen, ostoskorissa oli pohjalla sama tuote 99 euroa ja uusi samanlainen 74 eurolla. Poistin tuon kalliimman ja nyt tilaus on sisässä. Mikä lienee ollut, mutta kiitos, nyt ok.

    Vastaa
    • Maj 26.11.2017

     No hei hyvä juttu, että alkoi toimimaan :)

     Vastaa
 6. Paula 21.11.2017

  Kiitos alekoodista! Käykö rullan desinfiointiin myös tavallinen desinfiointiaine? Vai täytyykö se olla juuri tuo sama?

  Vastaa
  • Maj 26.11.2017

   Moikka Paula! Käy muutkin desifiointiaineet! :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *