Tiesin jo etukäteen tästä viikosta tulevan kiireisen ja loppuviikkoa kohti mentäessä tahti vaan kiihtyy. No, kunhan selviän hengissä ja edes vähän kunnialla, niin varmasti jatkossa selviän aika monesta muustakin. Jos jos se selviäminen tuntuu epävarmalta, niin aina voi katsella taaksepäin – ollaanhan sitä tähänkin asti selvitty kaikenlaisista koettelemuksista.

En nyt puhu siis henkisellä tasolla selviämisestä, vaan ihan tavallisesta kiireestä. Yksin kahden lapsen ja koiran kanssa arki on juoksemista. Illat on buukattu täyteen jumppaa, säbää, muskaria ja muuta harrastusta. Sattumalta tälle viikolle osui niin monta extrajuttua; pari reissua peräkkäisinä päivinä Helsinkiin + muuta ylimääräistä säätöä.

Ajattelin taputtaa itseäni ollalle ja ottaa lasillisen skumppaa, kun muuttomme on lopullisesti silloin saatettu päätökseen. Toivottavasti. Lauantaina tosin kello soi kuudelta, kun yritämme koko jengillä ehtiä Lastentori -tapahtumaan ennen kymmentä, apua!

 

tuulista1

Takki – KappAhl
Huivi – Selected Femme
Neule – Samsoe & Samsoe
Farkut – Zara
Tennarit – Samsoe & Samsoe

tuulista2
tuulista3
tuulista4
Kuvat – Ida Hanhiniemi

Kuivashampoo ja uusi lempeästi herättelevä kello ovat pelastaneet aamuni. Sitäpaitsi veljeni lupasi jeesata koiran kanssa – hänelle olen entuudestaankin jo pari palvelusta velkaa. Toivottavasti Petteri ei pidä lukua niistä. Kyllä tämä tästä. Ehkä.

-Maj

3 Comments

 1. Sara // housefive 23.11.2017

  Ihana asu ja kuulostaa kyllä aika haipakalta! Mullakin edessä kiireinen loppuviikko ja siksi ajattelin tänään yrittää ottaa lempeästi ja iisisti <3 Voimaterveisiä sinne Tampereelle!

  Vastaa
  • Maj 26.11.2017

   No jep – onneks ollaan jo paremmalla puolella, nyt uskaltaa hengähtää helpotuksesta, ehkä! :D <3

   Vastaa
 2. Hennu 5.12.2017

  Ah, niin täydellisen näköinen takki! Juuri tuollaista olen metsästänyt… Onko koko reilu? Mitä kokoa tämä kuvan takki?
  Kiitos ihanasta blogista, viihdyttävää luettavaa!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *