Terveiset Ylivieskasta, ajeltiin eilen tänne vanhempieni luokse viettämään joulua. Mitä pohjoisemmaksi päästiin, sen kauniimmaksi maisemat muuttuivat. Täällä on ihan kunnolla lunta ja pakkasta, ihanaa.

Päivä on jo aika pitkällä, mutta me vieläkin oleskellaan pyjamat päällä. Lapset ovat puuhailleet aamusta asti joululahjaksi saamiensa lelujen, pelien ja kirjojen parissa. Ollaan pelailtu ahkerasti Punahilkkaa ja Arvaa Kuka? -peliä. Seuraavaksi suunnitelmissa on lähteä pulkkamäkeen. Yöpaidat  voi  ehkä vaan jäättää toppavaatteiden alle, koska mitäpä sitä turhaan vaihtamaankaan? Laiska joulupäivä on ihan best!

Untitled
Untitled
Untitled

Rebekalla on käsissään joulupaketista paljastunut Elena Favillin Iltasatuja kapinallisille tytöille, jonka kansien välistä löytyy sadan itsenäisen naisen tarina lapsille sopivan iltasadun muodossa.

Saatiin eilen luettua loppuun Name It:n myymälöissä ilmaiseksi jaossa ollut joulutarina; Stella-tädin Talo. Cecilie Ekenin kirjoittamassa kirjassa on 25 lukua eli se on ikäänkuin joulukalenteri. Sovittiin lasten kanssa, että luetaan koko tarina putkeen vielä kerran ja laitetaan se sitten odottelemaan ensi joulua.

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Toivottavasti teillä on  myös ollut ihana joulu rakkaiden kanssa. Olettehan myös ehtineet vähän lepäilemään  ja syömään hyvin?

Ajattelin ottaa loppuvuoden blogin suhteen iisisti, mutta enköhän taas viimeistään pyhien jälkeen palaile tänne – ehkä jo ennemminkin :)

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *