Hymähdin tajutessani, että parissa edellisessäkin postauksessa höpöttelen joulusta. No, pysytään nyt tässä hyväksi todetun aiheen parissa vielä tämäkin viikko.

Vietimme pari viikkoa sitten serkkujen kanssa pikkujouluja, joiden pukukoodina oli joulupaita. Löysin lapsille ja itselleni täydelliset eli mauttomat joulupaidat Cubuksesta. Joulupaidan pitää ehdottamasti olla vähän överi. Mitä rumempi sen parempi? Veljeni aloitti viime vuoden aattona joulupaita-perinteen, johon me voidaan nyt lähteä näillä paidoilla mukaan.

jouluja3

Rebekan kanssa ihan samiksina! Fiilistelin, että jes saadaan pukea Samuelin päiväkodin pikkujouluihin nämä paidat, joille ei vuoden aikana kerry kovin montaa käyttökertaa. Tarkasteltuani kutsua paremmin huomasin kekkereiden järjestettävän ulkona.

jouluja2

jouluja1

En tiedä olenko vähän vanhanaikainen, mutta kaipaan niitä ihan perinteisiä joulujuhlija, jotka omasta lapsuudestani muistan. Meillä oli ulkona järjestettävät talviriehat erikseen alkuvuodesta. En ole erityisen innoissani huomenna lähdössä tuonne ulos pimeään palelemaan – ja oli muuten  helpottavaa kuulla kun pojan päiväkotikamun äiti sanoi ihan samaa. Tottakai me silti mennään ja puetaan joulupaidat vaikka sitten vain takkien alle.

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *