Ensimmäiset joululahjat on nyt ostettu ja paketoitu, sieltä se joulufiilis hiljalleen hiipii.
Hankin vain pari pakettia lapsille, kavereiden ja perheen kanssa sovittiin ettei osteta mitään toisillemme, koska kaikilla on jo kaikkea. Näin muuton jälkeen olen vähän ahdistunut omasta tavaramäärästäni, huh! Pakettien vaihtamisen sijaan vietetään läheisten kanssa mielummin aikaa yhdessä ja tehdään jotain kivaa. Odotankin joululta kaikista eniten vaan rauhallista oleskelua, ihana saada pieni tauko omista arkiympyröistä.

talvi1

Tänäkin jouluna suuntaan pohjanmaalle ainakin muutamaksi päiväksi. Sovimme, että järjestämme joulun käytännössä saman kaavan mukaan, kuin edelliset 10 vuotta vaikka perhetilanne onkin nyt erilainen. Lapset ovat isänsä kanssa aatonaatton ja sen jälkeen he lähtevät kanssani vanhempieni luo joulun viettoon. Äidilläni taitaa olla jo jouluverhot silitettynä ja tonttu-ukot riveissä hyllyillä, hänkin on viimeisen päälle jouluttaja.

talvi2

Tilasin lapsille eilen lahjaksi ystäväni Leikkien -kutsuilta Punahilkka logiikkapelin, johon jäin ainakin itse heti koukkuun. Tiedättekö sen? Samuelilla ja Rebekalla on onneksi kohtalaisen helposti toteutettavissa olevat lahjatoiveet. Samuel vastaa aina haluavansa futiskortteja & yöpaidan kun häneltä udellaan joululahjatoiveita.

Rebekka on kova Petsien fani, mutta yllättäen pari viikkoa sitten hän tokaisi, että nyt Petsejä alkaa olla jo ihan tarpeeksi, My Little Ponyt kiinnostavat enemmän. Tytön In-jutut vaihtelevat aika nopealla syklillä, mutta kai se on jotain poneihin liittyvää hankittava lahjaksi. Rebe on muuten pienestä asti luullut, että kyljessäni oleva tatuointi on My Little Pony -söpöysmerkki, jonka ilmestyy vasta kun poni ymmärtää oman erilaisuutensa ja kykynsä.

Tyttäreni mielestä olen ihmiselämän Rarity-poni, koska meillä molemmilla on timantit kyljessä. Luonteeltaan tuittu Rarity kuulemma rakastaa muotia & vaatteita ja edustaa elementiltään anteliaisuutta. Kuvaus taitaa osua horoskooppimerkkini (leijona) luonneanalyysin kanssa aika hyvin yhteen, vai mitä sanotte?

talvi3talvi5

Pipo & käsineet – H&M
Neule – Won Hudred
Takki – Samsoe & Samsoe
Farkut – Zara
Kengät – Samsoe & Samsoe
Laukku – LV

talvi6talvi7talvi8 Kuvat – Jonnamaista

Ensi viikon tiistaina on viimeiset lasten pikkujoulut ja sitten voidaankin rauhoittua vain joulun odottelemiseen. Aattona ajattelin syödä perinteiset ruokaöverit ja pötkötellä lattialla leikkimässä poneilla ja ihastella jalkapallokortteja. Ei enää epäilystäkään etteikö tästä joulusta tulisi aivan yhtä kiva kuin kaikista edellisistäkin. <3

-Maj

1 Comment

  1. Sara // housefive 14.12.2017

    Vitsit miten ihanat kuvat ja asu <3

    Mut juu; joulussa on kyllä ihan parasta vain rakkaiden kanssa ajan viettäminen ja oleilu ja tietysti lasten riemu :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *