Olimme yhtämieltä äitini kanssa, että tänä jouluna on ollut aivan täydellinen sää, lunta ja -5 astetta pakkasta, ihan harvinaista herkkuahan tämä on ollut! Muistan muutamina jouluina lasten hyppineen seinille, koska eivät ole päässeet purkamaan ylimääräistä energiaansa ulos ollenkaan.

Ollaan oltu eilen ja tänään pulkkamäessä monta tuntia, sen jälkeen posket hehkuvat punaisina ja ruoka maistuu. Lasten kanssa keksisi vaikka mitää kivaa tekemistä ulkona jos saataisiin vain nauttia kunnon talvesta. Eikö Etelä-Suomessakin ole ollut nyt aika kivat säät?

PulkkamäkiPulkkamäki
Pulkkamäki
Pulkkamäki
PulkkamäkiPulkkamäki

Lasten takit & pipot – Gugguu *saatu
Toppahousut – Name It *saatu
Kengät – Viking
Sampan käsineet – Reima & Rebekan – Cittari

Pulkkamäki
Pulkkamäki

Veljeni kanssa innostuttiin laskemaan myös pulkkamäkeä. Naureskeltiin, että ei varmaan auttaisi vanheta, sillä jotenkin onnistuin taittamaan ranteeni ja veljeni toheloi pariin otteeseen laskiessaan niin pahasti, että hänen takapuolestaan löytyy kunnon mustelmat.

PulkkamäkiPetteri & Rebekka laskivat rohkeasti vaan hyppyristä…
PulkkamäkiMutta mitä sitten tapahtuu? Petteri päättää hypätä kesken vauhtien pois rattikelkasta? Mitä?

PulkkamäkiJa onnistuu kaatumaan Rebekan eteen, miten tämä edes on mahdollista? :D

Pulkkamäki

Lähdetään huomenna aamulla ajelemaan kohti Tamperetta, aika on mennyt täällä vähän liiankin nopeasti. Tein itsekkään päätöksen ja skippasin kaikki kyläilyt sun muut. On ollut kiva vaan olla kotona, meikittömänäja villasukissa. Ylivieskassa ja tässä lähistöllä asuu niin paljon sukulaisia ja tuttuja, joita olisi tietysti myös mukavaa nähdä, mutta ehtiihän sitä ensi kerralla sitten.

-Maj

3 Comments

 1. Jbkk 26.12.2017

  Miltä susta tuntuu tehdä rahaa sun lapsilla?

  Vastaa
 2. Rena 26.12.2017

  Wow, I see you enjoyed the snow!
  Wishing you a lovely Merry Christmas
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 3. Lisa 28.12.2017

  Eka kommentoija voi mennä roskiin!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *