Tampereella on juuri nyt niin kaunista. Jokapuolella on ihan valkoista, ihan mieletöntä! Muutaman asteen pakkanen tuntuu tavallaan lämpimämmältä kuin loskakelit koska ilma ei ole tippaakaan kolean kostea. Toivottavasti nämä ihanat kelit jatkuu ensi viikolla, että päästään lasten kanssa luistelemaan tai pulkkamäkeen.

cos neulecos neuletakki2

Päätin pukea pitkästä aikaa mekon, josta olisi ollut hauska saada kuvat. Se nyt jäi kerrosten alle piiloon. Nämä talven asukuvailut on vähän yksipuolisia sanoisinko? Tästä asusta löytyy perusjuttuja, COS Storesta ostettu neuletakki on pysynyt hyvänä parin vuoden kovasta käytöstä huolimatta.

martensenit3muhkea takki

Takki – Lindex
Neule – COS
Huivi – Selected Femme
Muut asusteet – H&M
Kengät – Dr. Martens

 

talven asutnaisten pipotKuvat – Jonnamaista

Itsellänikin on ihanan rauhallinen fiilis. Kotini kiiltelee puhtauttaan, kiitokset siitä Freskalle. Eikä tunnu muuten yhtään hassumalta olla näin perjantai-iltana yksikseen, latailen vähän akkuja – ja hoitelen niitä kertyneitä rästihommia, joista edellisessä postauksessa avauduin. Ajattelin nyt kerrankin painaa pääni ajoissa tyynyyn – all good here!

-Maj

4 Comments

 1. Hansu 14.1.2018

  Ihana asu!!

  Vastaa
  • Maj 15.1.2018

   Voi kiitos! Tää on niin super basic, mutta näitähän mulla enimmäkseen on :D

   Vastaa
 2. taru 14.1.2018

  Pakko jättää kommentti. Pitkään olen blogiasi lukenut, mutta harvoin kommentoinut. Sinulla on todella inspiroiva tyyli ja asupostaukset ovat yhä enenevissä määrin antaneet ideoita omiin arkiasuihin. Kiitokset myös rehellisestä ja elämänmakuisesta blogista!

  Vastaa
  • Maj 15.1.2018

   Voi Taru – ihana kun jätit kommentin <3 Ja voi miten mielettömän kiva kuulla! Monesti itse mietin, että onkohan näisää postauksissa mitään järkeä ja tai voinkohan kukaan näistä edes saada mitään inspistä, joten sun viesti todella piristi mun päivää!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *