päivä1

Mitä teet juuri nyt?
– Näpyttelen tätä postausta ja edelliset en-tiedä-montako tuntia olen myös ollut tietokoneen ääressä. Olen vastaillut sähköposteihin ja hoidellut asioita – joita kertynyt yllättävän paljon viikonlopun aikana.

Mitä on päälläsi?
–  H&M:n sporttimalliston huppari ja ohuet trikoohousut.

Mitä viimeksi ostit kaupasta?
– Kävin viimeksi lauantaina (ruoka)kaupassa. Ostoskorissani oli ainakin Barebells milkshakeja, kananmunia ja marjoja. Samana päivänä ostin myös kuulokkeet sekä iPhone kasiin sopivan adapterin. iPhone kasi on muuten täykky, mutta kaipaan vähän AUX-liitäntää.

päivä3

Mitä olet tehnyt tänään?
– Pessyt pari koneellista pyykkiä, siivoillut ja pönöttänyt koneella työhommien parissa. Äitikin kilautteli pitkästä aikaa, hän ilmoitti tulevansa viikonlopuksi tänne. Valitsin itselleni muutamia vaatteita yhden kampanjan tiimoilta, jee! Ja ihan pian haen Sampan päiväkodista, Rebekka on tullut jo koulusta kotiin.

Mitä olet syönyt tänään?
– Puuroa, juuresleipää ja tekemääni smoothieta, jota me hörpitään iltapalallakin.

Mitä päivän ohjelmaasi kuuluu?
– Työpäivän jälkeen eli ihan kohta ajattelin kaapata molemmat lapset kainaloon ja olla vaan. Maanantaina on meillä vapaa harrastuksistakin. Myöhemmin me ehkä käväistään yhdessä kaupassa.

päivä2

Mitä on to-do listallasi?
– Kuten kerroin, niin tänään en ajatellut puuhailla mitään erityistä, mutta suunnitelin juuri tämän viikon ohjelmaa. Muutamia kamppiskuvauksia on ainakin tiedossa, mutta muuten on ihmeen rauhallinen viikko – luvassa on ainoastaan kivoja juttuja!

päivä4

Mitä hyvää ja huonoa tässä päivässä on ollut?
– Tänään on ollut tosi pimeä päivä ja olen päivitellyt itsekseni jo monta kertaa, että koska tämä oikein loppuu? Tämä maanantai alkoi rauhallisesti, oli erityisen ihana juoda aamukahvit kaikessa rauhassa ja huippua kun lapset on tämän viikon kanssani.

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *