putiikkirannalla1putiikkirannalla2putiikkirannalla3putiikkirannalla7putiikkirannalla6putiikkirannalla8putiikkirannalla9

Perjantai taitaa olla nykyään lempparipäiväni – tai ainakin juuri tämä perjantai on tähän astisen viikon paras päivä! Kävin katsastamassa ja sovittelemassa Onkiniemessä Putiikki Rannalla -myymälän oman PURA-malliston neuleita, kurkatkaapa IG-storysta lisää jos kiinnostaa.  Sain myös kassillisen lemppareitani kotiin vietäväksi. Iso kiitos vielä Putiikin ihanille naisille!

Tiesittekö te, että Putiikki Rannalla -myymälä lopettaa toimintansa Onkiniemessä? Jäljellä olevat tuotteet ovat tosi hyvässä alennuksessa. Ostin muutamia Nicolas Vahen keittiöjuttuja kotiin ihan muutamalla eurolla. Törmäsin sattumalla reissullani kaveriini Erikaan (kuvien söpö pipopää) ja päädyimme lounastamaan yhdessä Bistro Pannu & Huoneelle, joka samassa tilassa Putiikin kanssa. Spontaanit kohtaamiset ovat niin kyllä parhaita.

Saatiin tehtyä lasten kanssa illalla vielä viikonlopun ruokaostokset ja nyt jääkaappi on ihan täynnä. Veljeni paistelee tuossa vieressä lohta salaattia varten, apua miten järkyttävä käry täällä on, huh! Lasissani on kylmää valkkaria ja lapset nukkuvat tyytyväisinä omissa sängyissään – joten mulla on kaikki hyvin tai itseasiassa paremmin kuin hyvin. 

Ihanaa viikonloppua,
Maj

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *