6:55 Kurkkaan Wake-Up Lightista kellonajan. Laitteesta kuuluu luonnon ääniä ja se valaisee koko huoneen. En silti pysty nousemaan sängystä vielä moneen minuuttiin. Otan kännykän käteen, selailen sitä hetken ja sitten tassuttelen haukotellen kylppäriin. Väsyttää ihan hulluna, en ole yhtään aamuihminen.

myday1

7:30 Herättelen lapset, joita odottaa valmiit vaatepinot olkkarin sohvalla. Rebekka saisi vielä nukkua, mutta hänkin nousee ylös. Tehdään aamutoimia, Samuel pukee vaatteet päälle. Vedän paksuimman toppatakkini päälle ja alamme tehdä lähtöä päiväkotiin. Rebekka jää kotiin katselemaan piirrettyjä.

myday2

8:10 ”Äiti miksi sä kuvaat?” Lunta tulla tupruttaa kun kävelemme käsikädessä päiväkodille. Perillä autan poikaa riisumaan vaatteet ja saatan hänet aamiaiselle. Halataan tiukasti ja lähden kotiin hakemaan koiraa lenkille.

8:45 Tulen takaisin kotiin, Teppo-koira ei erityisesti nauttinut aamulenkistä lumipyryssä. Letitän Rebekan hiukset ja alan tehdä meille aamiaista.

myday3

9:00 Syödään aamiaista yhdessä Rebekan kanssa. Neljän kahvikupillisen jälkeen tunnen olevani vihdoinkin kunnolla hereillä. Aamupalan jälkeen Rebe katselee piirrettyjä ja minä avaan läppärin. Vastaan muutamaan meiliin ja huikkailen Asennemedialta tulleisiin tarjouspyyntöihin vastauksia.

9.45 Rebekka lähtee kouluun. Nappaan kamat ja ajelen Gugguun toimistolle töihin.

myday4

10:00 Toimistolla! Teen reilut neljä tuntia töitä, kuvailen muutamia kuvia ja käsittelen ne valmiiksi. Kaikki toimiston leidit on hyvällä tuulella, kuten aina! Mietitään yhdessä muiden kanssa suunnitelmia tulevaksi viikoksi.

myday5

14:15 Lopetan duunit ja lähden palaveriin. Ulkona on kunnon lumimyrsky. Mietin, miksi mulla ei ole pipoa ja huomaan, että kaulahuivinikin on vaihtunut ystävän kanssa. Kaikki mustat villahuivit näyttää ihan samalta.

myday6

15:15 Ihan kamala nälkä! Tilaan Koskarissa salaattia ja syön paltsun lomassa. Saadaan lyötyä muutamia asioita lukkoon, miten jännää! Blogin ja Gugguun lisäksi mulla on muitakin työkuvioita, joiden tiimoilta tämäkin tapaaminen oli sovittu.

myday8

15:45 Tuskailen autossa. Liikenne on ihan jumissa lumimyrskyn takia ja muutama rekka on jäänyt jumiin risteyksiin. Tajuan, että aikataulumme kosahtaa koska kotimatkassa menee vähintäänkin tupla-aika, shit! Soitan matkalta Rebekalla, hän on tullut iltapäiväkerhosta kotiin ja tehnyt itselleen välipalaa. Pyydän häntä laittamaan jumppakamat valmiiksi.

16.15 Haen Samuelin päiväkodista. Kirmaan päästämään koiran ulos ja lähdetään suoraan viemään Rebekka jumppatreeneihin.

16.45 Rebe myöhästyy jumppatreeneistä, mutta onneksi hän ei ole ainoa; whatsapp-ryhmän viestin perusteella muutkin tytöt ovat myöhässä. Kaikki syyttävät lumimyräkkää. Jätetään Rebekka jumppailemaan ja lähdetään tekemään ruokaostoksia Sampan kanssa.

myday9

17:15 Selvittiin kauppareissusta suhteellisen nopeasti, Samuel osti mustaamakkaraa suoraan tiskiltä itselleen ja söi sitä kaupassa :D Roudaamme ostokset autolla, joka on jo ehtinyt hautautua lumen alle. Sampan duuni oli kantaa talouspaperit. Heitetään ostokset takakonttiin ja kiiruhdetaan jumppatyttöjen vanhempien palaveriin.

17.35 WE MADE IT – eli ehdittiin paltsuun, jes! Sitten tajuan, että en tiedä missä se tarkalleen on. Miksi minä olen aina niin kujalla kaikesta, hävettää! Lopulta löydetään oikea paikka ja päästään kuulemaan, mitä tytöillä on suunnitelmissa tälle vuodelle. Tapaamisessa muistutellaan myös perusjutuista, kuten arkiliikunnan tärkeydestä, wc-käynneistä ja sen sellaisesta. Samppa pötköttelee sylissäni ja kysyy miksi en puhu mitään. Keskityn kuuntelemaan ja tekisi mieli torkahtaa.

18.30 Tyttöjen treenit loppuu ja lähdetään kotiin. Heitän kotona nopeasti ostoksia jääkaappiin, laitan lapsille syötävää ja vien koiran pissalenkille.

myday10
20.30 Lasten iltapesut on tehty! Suihkunraikkaat minityypit tutkivat paperikassia ja heitä naurattaa, koska olen tilannut aurinkolasit. ” Äiti oikeesti, tähän aikaan vuodesta? Mihin sä näitä muka tarvit?” Teen meille iltapalaa, syödään reippaasti ja pestään hampaat.

myday11

20.45 Teidän pitäis jo olla nukkumassa. Pötkötetään kaikki mun sängyssä ja luen vartin kirjaa. Sen jälkeen peittelen Samuelin alasänkyyn ja Rebekan yläsänkyyn. Molemmat nukahtavat samantien.

21:00 Lapset nukkuvat. Kirjoitan blogipostauksen valmiiksi ja julkaisen sen. Ajattelen, että menipä taas myöhään.

myday12

22:10 Ystäväni Eve lähettää viestin, että he ovat Ilmi-vauvan kanssa alaovella. Hän ei viitsi soittaa summeria, ettei koira ala haukkumaan tai lapset herää.

23:00 Makoilen lattialla, leikin Even suloisen vauvan ja Tepon kanssa. Tyypit ihmettelevät toisiaan. Juodaan teetä ja puhutaan kaikesta. Mulla oli ollut jo kävä Eveä, ei oltu nähty pariin viikkoon, mikä on harvinaista. Ilmikin on sillävälin oppinut uusia taitoja. Käytän Teppoa vielä ulkona viimeisen kerran.

00:00 Vieraat lähtevät. Laitan seuraavan päivän kamat valmiiksi ja käännän kengätkin eteisessä menosuuntaan. Aamut on pahimpia, siksi haluan helpottaa niitä niin paljon kuin mahdollista. Herääminen olisi tuskattomampaa jos menisin aikaisemmin nukkumaan, mutta sitähän en pysty tietenkään tekemään. 

00:20 SÄNGYSSÄ, vihdoinkin! Unta ei tarvitse juurikaan odotella.

-Maj

12 Comments

 1. Milla 13.2.2018

  Olipas touhukas päivä! Mutta sitähän se arki on, paikasta toiseen ehtimistä. Siks onkin ihana pitää välillä päiviä, jolloin ei oo mitään suunnitelmia, saa olla vaan :) Mukavaa viikkoa teille!

  Vastaa
  • Maj 15.2.2018

   No sellaistahan se usein juurikin on – ainakin meillä :) Ja olen täysin samaa mieltä muutenkin <3

   Vastaa
 2. Piia 13.2.2018

  Ihana tuo musta laukku pöydällä! Mikä se on? 😊tosi kiva blogi ja tosi kivalta näyttää teidän arki kolmistaan 😊

  Vastaa
  • Maj 15.2.2018

   Moikka Piia! Se taitaa olla Céline laukku – ja kiitos niin paljon kivasta kommentista, ihana sä oot!

   Vastaa
 3. Nina 14.2.2018

  Kiitos tästä, tää oli tosi kiva postaus!

  Vastaa
  • Maj 15.2.2018

   Jeeee, kiva jos tykkäsit! Postaustoiveita saa aina jatkossakin esittää – tämä ”Päivä kanssani” oli muutamankin tyypin toiveissa :)

   Vastaa
 4. Annukka 14.2.2018

  Ihana postaus <3 Hauska vauva, on vissiin niitä vauvoja, jotka ovat rytmiltään sellaisia, että valvovat myöhään ja valvovat yöllä :D

  Vastaa
 5. Ulpu 14.2.2018

  Kiva postaus! :)

  Vastaa
  • Maj 14.2.2018

   Voi kiitos, kiva jos tykkäsit :)

   Vastaa
 6. mummu 14.2.2018

  Huh, ihan hengästyin lukiessani teidän päivää :) Ihana kirjoitus!

  Vastaa
 7. Mia 14.2.2018

  Voi miten kiva postaus! Näin sitä huomaa, että samanlaista säätöä muidenkin elämä on, vaikka välilklä tuntuu, että miten minulla on aina niin kiire ja olen kujalla siitä missä milloinkin pitäisi olla. Minä myös pidän siitä, että illalla tavarat laitetaan aamu vartemn valmiiksi. Näin olen aamulla lähteminen ja toimiminen on sujuvampaa.

  Vastaa
 8. Annu 14.2.2018

  Ihan pakko kysyä, että miksi vauvan kanssa liikkeellä yöllä? Itsellä ei aikoinaan tullut moinen mieleenkään, jos olisin niin tehnyt niin vauva olisi varmaan kostoksi valvonut koko yön:D

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *