Sunnuntaista on tullut inhokki päiväni, mutta sen sijaan maanantait ovat nykyään suosikkejani, myös tällä viikolla. Heräsin laittamaan Rebekalle aamiaista seitsemän jälkeen, mutta Samuelilla oli yhtä paha väsymys kuin mulla, niin jatkettiin vielä tunti unia kahdeksan jälkeen. Yleensä noudatan rutiineja ja aikatauluja tarkasti, mutta nyt yksi extratunti unta tuli enemmän kuin tarpeeseen. Olen kärsinyt muutaman kuukauden univaikeuksista, eikä tosiaan ole itsestään selvää, että unta riittää. Nyt riitti ja hyvä niin.

hattarapaita1hattarapaita2

Kotona vallitsi ihan kamala kaaos, kurkatkaapa Instagram storiesistani, että miltä täällä näytti… Miten edes on mahdollista, että asunto pääsee sellaiseen kuntoon käytännössä yhdessä päivässä? Lasten hiihtolomakamppeet ja mun reissukamat lojuivat pitkin laittioita ja keittiö näytti siltä, että en ole vaivautunut viikkoon laittamaan tiskikonetta päälle. Välttelin siivousta, hyppäsin autoon ja lähdin Jonnan siistiin kotiin naputtelemaan tietokonettani ja lounastamaan, best!

hattarapaita3

Korvikset – H&M
Neule – Lindex
Housut – Zara
Sukat -Envii

hattarapaita4hattarapaita5hattarapaita6

Tämä maanantai on ollut pehmeä startti uudelle viikolle, loppuviikosta riittää taas ohjelmaa. Energiani alkaa olla normaalitasoilla ja sain sotkutkin pikasiivottua. Veljeni tuli juuri hetki sitten tänne, suunnitelmissamme on tehdä vähän iltapalaa ja katsella leffa.

Huomenna on spessu päivä. Samuelilla on synttärit. Hän täyttää jo kuusi. Sovittiin, että mennään Miikan ja lasten kanssa syömään yhdessä, hän saa valita ravintolan ja sitä ennen menen hänen kanssa valitsemaan lahjaa. Tiistaistakin tulee epäilemättä hyvä, toivottavasti koko viikosta. 

-Maj

4 Comments

 1. Sonja 6.3.2018

  Heissan Maj! Mikä mahtaa olla tässäkin postauksessa näkyvä kellosi merkki ja malli? :)
  Etsiskelen itselleni vuosien jälkeen rannekelloa ja tämä kellosi näyttää näin kauempaakin myös omaan makuuni kivan kokoiselta, sopivan ”isolta” mutta silti sopivan sirolta, ja simppeliltä.

  Vastaa
 2. Heidi J. 6.3.2018

  Aivan ihana neule ja sopii sulle tosi hyvin <3

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *