samuel1samuel2samuel3samuel4samuel5samuel6samuel7

Sydän kallellaan. Hänen takiaan omani taitaa aina vähän olla. Katselin poikaani hänen istuessaan keittiönpöydän ääressä. Siinä hän söi huolettomana leipäänsä ja puhui samalla taukoamatta, kuten tapana on. Auringonvalo osui ponnarista karanneisiin hiussuortuviin. Isältäänhän hän näyttää, mutta taitaa kuitenkin olla enemmän kuten äitinsä. Jouduin kasailemaan itseäni tosissani, etteivät kyyneleet olisivat vierineet poskille kun poika tuijotteli kysyvästi isoilla vihreillä silmillään. Niin,  että onko joku hätänä? Ei, ei ollut ollenkaan. En vain tahtoisi, että kasvat isoksi.

Onneksi tunnen hänet ainakin vielä nenänpäästä varpaisiin, ihan kokonaan. Nuorimmaisen syntymäpäivä tuntui tällä kertaa isosti. Kuusivuotias on yhtä aikaa niin iso ja niin pieni. Onneksi enemmän vielä pieni. Niin se vain on, että hän kuten me kaikki ollaan tänään vanhempia kuin koskaan  ja samalla nuorempia kuin tullaan ikinä olemaan.

-Maj

5 Comments

 1. Kerttuli 6.3.2018

  Ihana😍

  Vastaa
 2. Leena-mummi 7.3.2018

  💙

  Vastaa
 3. Jenni 7.3.2018

  Kaunis teksti <3:') Paljon onnea 6-vuotiaalle!

  Vastaa
 4. Eerika 7.3.2018

  ”Little boys should never be sent to bed, they always wake up a day older.” -Peter Pan ❤️

  Vastaa
 5. Fanni 8.3.2018

  Ihana kirjoitus!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *