Tähän aikaan vuodesta hiukseni ovat ihan mahdottomat. Ne ovat joko littanassa (lopu jo pipokausi!), valuvat velttoina päätä myöten, leijuvat sähköisenä – tai ovat ylipäätänsä ainakin kaikkea muuta kuin mitä itse toivoisin. Onneksi hiustenmuotoilutuotteista saa kuitenkin vähän apua kuontalon kuosissa pitämiseksi.

Pesen hiukseni yleensä 2-3 kertaa viikossa. Annan hiusten kuivahtaa pesun jälkeen itsekseen vähän aikaa, jonka jälkeen föönaan ne kokonaan kuivaksi. Käytän föönauksen jälkeen yleensä aina muotoilurautaa, joskus myös paplareita tai isoja lämpörullia. Ennen föönausta laitan hiuksiin tyvisuihketta kohottamiseen, latvoihin tipan tai pari hiusöljyä ja lisäksi tuotetta, joka sisältää lämpösuojan.

Extravolyymia halutessani suihkutan lopuksi vielä hiusten tyveen jotain kohottavaa tuotetta, hiuspuuteria tai kuivashampoota. Hiuslakkaa käytän aika harvoin ja silloinkin tosi maltillisesti. Tähän postaukseen kokosin neljä viikottain käyttämääni tuotetta, jotka auttavat pitämään hiukseni kuosissa & pöyhkeinä!

hiustuotteet1

L’anza – Healing Volume Root Effects
Sain tämän tuotteen Glamlin-paketissa, muutaman kerran testattuani tykästyin kovasti ja tuote jäi vakkarikäyttöön. Volume Root Effects kohottaa ja antaa rakennetta hiuksille. Teen kosteiden hiusten päällyosaan kammalla muutamaan kohtaan jakauksen, joihin suihkuttelen tyvisuihketta, jonka jälkeen föönaan harjan avulla hiuksia koholle, toimii! Lämpösuojan (250°C) tuotteeseen tekee luonnollinen kaktusuute.

hiustuotteet2

Design.ME Puff.ME – Volumizing Cloud Mist
Yhtä hyvää hiuspuuteria en ole koskaan testannut! Yleensä hiuspuuterit on pakattu sellaisiin ”sirottimiin”, mutta tämä on suihkutettava versio on vaan niin kätsy. Tuotteen voi laittaa myös kämmenten kautta hiusten pituuksiin saadakseen pitoa vaikka lettikampauksia varten. Suihkutettava hiuspuuteri tuo runsaasti volyymia littanaan lettiin. Tuotetta kannattaa annostella tosi maltillisesti, sillä siitä jää aavistuksen vahamainen fiilis tyveen. Tosi riittoisa tuote, jonka voi käyttää kuiviin tai kosteisiin hiuksiin.

hiustuotteet3

Biozell – Color Mask Sävyttävä Tyvispray
Käytetään kuten kuivashampoota eli suihkitaan jakauksiin 10-15 etäisyydeltä, jonka jälkeen hiukset voi harjata läpi. Tällä saa pidennyttyä hiustenpesuväliä, mutta käytän myös puhtaisiin välillä puhtaisiin hiuksiin antamaan tuuheutta. Mulla on takaraivolla todella ärsyttävässä kohdassa pyörre, suihkautan tyvisprayta usein siihen ja tupeeraan kevyesti, niin saan asettumaan hiukset myös pyörteen kohdalta nätisti. Sävyttävä tuote pelastaa kun tummien hiustenvärjäysväli on venähtänyt pitkäksi ja tyvikasvu paistaa metrien päähän.

hiustuotteet4

IdHAIR – BELONGER Heat Protect
Lämpösuoja, jonka voi käyttää niin kosteisiin kuin kuiviinkin hiuksiin. Suojaa hiuksia föönin, muotoilurautojen ja lämpörullien kuumuudelta, 230°C saakka. Olen käyttänyt tätä vain kosteisiin hiuksiin ja olen huomannut sen antavan myös aavistuksen rakennetta, tekemättä kuitenkaan hiuksia tahmaiseksi.

Onko nämä kenellekään entuudestaan tuttuja tuotteita? Jos niin, mitä mieltä olette?

-Maj

2 Comments

  1. Pilvi 15.3.2018

    Kiitos, hyviä vinkkejä.

    Vastaa
  2. Leena-mummi 21.3.2018

    En tiennyt mitään…

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *