Instagram Storiesissani vilahtaneiden tennareiden perään kyseltiin ennätyspaljon ja en kyllä ihmettele miksi, sillä ovathan ne niin herkut! Bongasin vaaleanvioletit adidas campukset sattumalta Stockan lastenvaateosastolta kun olimme etsiskelemässä Samuelille kenkiä. Tyytyväisinä kävelimme takaisin autolle kenkälaatikot tiukasti kainalossa. Löysin muuten samalla reissulla pojalle söpöt ruutuhousut viikonlopun ristiäisjuhliin. Kiinnostaisiko teitä lasten juhla-asut tai postaus niistä?

 

addut1adidas campusadidas sneakers campus

Aurinkolasit – Folli Follie
Takki – LAB
Paita – Zara
Farkut – Bubbleroom
Laukku – LV
Tennarit – adidas

violet adidascampus adidas Kuvat – Jonna Leppänen

Samppa on selvästi äitinsä poika, sillä hän olisi halunnut laittaa heti seuraavana aamuna vitivalkoiset tennarit päiväkotiin. Kumpparit eivät ole kuulemma tarpeeksi nopeet. No sen kyllä ymmärrän, mutta päikyn pihassa käy tällä hetkellä vesileikit kovimmillaan.

Kröhm, mokkatennareitakin kannattaisi ehkä jemmailla vielä ihan hetki, mutta… Postauksen vaatteet ovat olleet päälläni monissa asupostauksissa, Bubberoomin mutsifarkut etenkin, mutta uudet tennarit tekevät yleisilmeestä vähän kevyemmän tai keväisemmän – vai mitä sanotte?

-Maj

2 Comments

  1. Heini 11.4.2018

    Tosi kiva asu! Mistä noi aurinkolasit on ostettu?

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *