lauantai2lauantai1
lauantai3

Terveiset Turusta, täällä me köllötellään hotellin pehmeissä lakanoissa. Koko päivä on ollut täynnä kivaa tekemistä ja huomenna sama meininki jatkuu. Nappasin meidän mamman messiin ja lähdettiin minilomalle lasten kanssa; aamulla hypätään botskiin ja ohjelmassa on kaikenlaista ihanaa. Äiti on jäänyt pois työelämästä ja hän jos joku ansaitsee hemmottelua. Jos kiinnostaa, niin reissuamme voi seurailla Instagram Storiesin puolella :)

Kaikki muut nukkuu jo, ehkäpä lämmin vaahtokylpy teki tehtävänsä? Bongasitteko hampaattoman hymyn? Hammaskeiju on vieraillut meillä ahkerasti lähiaikoina.

Hetken vielä fiilistelen ennen kuin nappaan tuon vieressäni tuhisevan kuopuksen kainaloon ja alan itsekin nukkumaan. Tässä kun on hyvä just näin.

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *