*Kaupallinen yhteistyö, Asennemedia & Pierre Robert

Oli kiva lukea tämän postauksen kommentteja, joissa kerroitte mikä saa teidät tuntemaan olonne mukavaksi. Moni oli sitä mieltä, että hyvä olo lähtee kauniista ja hyvin istuvista alusvaatteista. Kommenteissa nousi esiin etteivät alusvaatteet saa missään nimessä kiristää tai puristaa ja saumojen tulee mielellään olla myös huomaamattomat. Olen täysin samaa mieltä kanssanne. 

pierre roberts

Arjen suosikkejani ovat Pierre Robertin korkeavyötäröiset alushousut kaikissa materiaaleissa ja väreissä. Useimmat alusvaatteeni ovat mustia, mutta vitsit valkoinen näyttää myös raikkaalta, samoin hento vaaleanpunainen.

Pakko myöntää, että pidin jossain vaiheessa high-waist alushousuja vähän mammojen juttuna, en tiedä johtuuko se iästä vai mistä, mutta en ajattele enää niin. Miellän jopa korkeavyötäröiset alushousut en tiedä seksikkäämmäksi, mutta ainakin paremman näköisiksi kuin vääristä kohdista kiristävät pikkupöksyt. Pierre Robertin high-waist alushousuja on saatavilla luomupuuvillaisina ja mikrokuituisina ja jälkimmäiset ovat täydellisen huomaamattomat vaikkapa vartalon myötäisten mekkojen alla.

pierre roberts 2pierre roberts

Pierre Robertin kevään mallistossa on käytetty GOTS-sertifioitua vastuullista luomupuuvillaa. ”GOTS tulee sanoista Global Organic Textile Standard, ja se on kansainvälisesti tunnustettu ekologisten tekstiilien merkintäjärjestelmä.” Puuvillan toimittajien sekä alihankkijoiden on oltava sertifioituja. Ympäristövaatimusten lisäksi jokaisen tuotantovaiheen tulee täyttää myös viljelijöitä ja työntekijöitä suojaavat sosiaaliset määräykset.

Pierre Robertilla sertifikaatti taataan erillisellä lisenssinumerolla, joka on merkitty kaikkiin luomupuuvillasta valmistettuihin tuotteisiin. Luomupuuvilla on parempi valinta ympäristölle sekä ihmisille, ehkä myös itselle tulee parempi olo, kun tietää ettei materiaalin valmistuksesta ole koitunut haittaa muille. Pierre Robertin käyttämistä materiaaleista, vastuullisuudesta ja ekologisuudesta ym. pääset halutessasi lukemaan lisää täältä.

pierre roberts 4
pierre roberts underwear

Pierre Robertin alushousut ja rintsikat ovat olleet itselläni viikoittain käytössä, eivätkä ne ole menneet miksikään useista pesukerroista huolimatta. Olen ollut kaikin puolin tosi tyytyväinen materiaaleihin, laatuun ja ihan kaikkeen muuhunkin.  Voin lämpimästi suositella, etenkin jos simppelit ja mukavat alusvaatteet tuntuu omalta jutulta. Edellisen postauksen yhteydessä oli arvonta ja kolmelle onnekkaalle lähti alusvaatteita palkinnoksi – jos joku arvonnan voittaneista sattuu olemaan linjalle, niin olisipa mukava kuulla teidän mielipiteenne näistä tuotteista?

pierre roberts pants

Jos innostut ostoksille niin koodilla MAGICPOKS saat 20% alennusta koko Pierre
Robertin verkkokaupan valikoimasta – edun saat käyttöön syöttämällä koodin ostoskoriin tilauksen yhteydessä. Alekoodia ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai etuihin. Voimassa 16.4. -22.4.2018.

-Maj

6 Comments

 1. hennao 16.4.2018

  Kuinka upea oletkaan!

  Vastaa
 2. Inkku 16.4.2018

  Kiva kun on korkeampaaki
  N mallia, käy varmaan pullukallekkin. Täytyy kokeilla:)

  Vastaa
 3. Ulpu 16.4.2018

  Mä en oo löytänyt Pierre Robertin rintsikoita mistään, alushousuja on kyllä Cittarissa ja jopa Tokmannilla. Ihanan pehmeää materiaalia, liivitkin ois varmaan mukavat päällä.

  Hbo Nordican arvontavoitto ei ikinä tavoittanut mua, olisko sitä voinut/pitänyt itse kysyä jostain?

  Vastaa
 4. Eve 17.4.2018

  Ootpas super kaunis näissä kuvissa!

  Vastaa
 5. Halina 17.4.2018

  Mä kiinnostuin kovasti tästä aluavaatemerkistä viime postauksessa! Erityisesti, koska vastuullinen puuvklla merkintä! Varsinkin rintsikat kiinnostaa :) itellä on matalavyötäröisiä pikkareita ja en ainakaan vielä lämpene korkevyötäröisille. Pitäiai ehkä testata päällä niin voi mielipide vielä muuttua :D bambupikkarit on ollut oma lempparimatsku tähän asti mutta haluan kokeilla puuvillaa seuraavaksi! :)

  Vastaa
 6. Elle 18.4.2018

  Mistä tuo harmaa neule? :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *