Täällä vielä vähän toivutaan viikonlopusta, vietettiin lauantaina tyttöjen iltaa ystäväni Repekan kanssa. Voin myöntää, että pitkäksi meni tällä kertaa, mutta eipä se mitään haittaa, meillä oli tosi hauska ilta.

Myöhäiseen venynyt lauantai alkoi kuitenkin reippailulla; hölkkäilin yli 10 kilometriä keskustaan hakemaan uutta fillariani, jonka poljin takaisin kotiin – ja onneksi, sillä eilisen illan vietin Makuunin karkkipussin kanssa sohvalla makoillen. Kadut ovat nyt kuivat sekä alla uusi pyörä, joten fillarikausi alkakoon! Tänään saan kotiin kaksi innokasta pyöräilykaveriakin, jee!

 

hankosushi1hankosushi2hankosushi3

Ratinan kauppakeskukseen avattiin muuten Hanko Sushi ja olen ehtinyt testata sitä jo kaksi kertaa; Repekka toi tullessaan meille sieltä lauantai sushit  ja Karoliinan Vauva Vuosi -kirjan julkkarit olivat myös samassa paikassa. Hanko Sushi on ihan jees, mutta ei se pärjää silti lemppareilleni Roka Sushi & Robatalle, Umamille tai Maka Sushille.

Mulla on postausidisten suhteen takki vähän tyhjä ja siksi kysynkin teiltä; mistä haluaisitte lukea tällä viikolla?

-Maj

8 Comments

 1. Milla 23.4.2018

  Hei. Minua kiinnostaisi lukea (kaiken jo kirjoittamasi lisäksi) vähän enemmän liikunnasta. Olen ymmärtänyt, että käyt ainakin lenkillä ja salilla? Itse haen kadoksissa olevaa motivaatiota juoksuharrastuksen uudelleen aloittamiseen ja kaikki vinkit siihen otetaan vastaan :)

  Vastaa
 2. Milla 23.4.2018

  Lasten tän hetkisistä, olisko ne nyt kevät, vaatteista olis kiva lueskella postausta. Kodista, parvekkeen sisustamisesta?? Kesäsuunnitelmista olis kiva lukea ja tietty pyöräretkestä 🤗😉😉

  Vastaa
 3. Mari 24.4.2018

  Luetko kirjoja?
  Tai kuunteletko podcasteja?
  Suosituksia otetaan vastaan!

  Vastaa
 4. Mari 24.4.2018

  Luetko kirjoja?
  Tai kuunteletko podcasteja?
  Suosituksia otetaan vastaan!

  Vastaa
 5. Iipo 24.4.2018

  Kesäsuunnitelmia joo! Vois inspiroitua.

  Vastaa
 6. Halina 24.4.2018

  Kiinnostaisi ekoiletteko te ja jos, niin miten? :D Itse just muutettiin ekaan omaan kotiin ja kaikki koti-aiheiset postaulset on kivoja – esim. Kierrätys ja partsijutut :D Itse valitsinme asunnon sen mukaan ettei tarvi autoa, aloimme käyttää ekopesuaineita ja mm. Kestorättejä jne :D Yritämme myös sisustaa mahd. Aikaa Kestävillä ja laadukkailla ratkaisuilla (puu, kivi, teräs). Ajattelin myös pikkuhiljaa uusia vaatekaapin eettisemmäksi (en kestä enää hm ja vastaavia brändejä huh, laatu on huonoa ja yritys tuottaa paljon ympäristö- ja eettisiä ongelmia, joka on vielä pahempaa kun oma harmitus vain vuoden kestävästä vaatteesta). Onko teidän arjessa tälläisiä pieniä valintoja liittyen esim asumiseen ja kuluttaniaeen? Vaikka ei olisikaan, niin olisi kiva kuulla mitä ajattelet asioista :)

  Vastaa
 7. Arkeni estetiikkaa 24.4.2018

  Musta tuntuu että kaikki aina hehkuttavat suhsia, mutta muhun se ei jotenkin yhtään uppoa :D jo se haju kun kävin kerran kaverin kanssa sushibuffetissa oli niin kuin kalasatamassa. kauniin näköisiä annokset, mutta maku ei ollut mun mieleen. :P

  Vastaa
 8. Piia 24.4.2018

  Olet aina niin upea ja kaunis sekä rennon tyylikäs, niin vaatekaappisi peruspilarit, parhaaksi kokemasi hiustuotteet ja meikit kiinnostaa 😊 terv Piia

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *