glo hotel kluuvi

– Voisi kai melkein sanoa, että ruoka oli viikonlopun teema. Ystäväni Jose oli järkännyt mulle ja Idalle ihanan illan The Trayhin, siitä lisää myöhemmin. Kävin perjantaina ensimmäistä kertaa (jep, nyt vasta) Yes Yes Yesissä, eikä tarvinnut pettyä. Lauantaina mietittiin, että mistä saisi nopeasti hyvää lounasta ennen kotimatkaa ja Ida muisti Kipon. Forumin Kippo ei ole kovin tunnelmallinen paikka, mutta Sir Pesto leivän ja Bolt smoothien voittanutta comboa ei ole, ai vitsit. Miksi Tampereella ei voi olla Kippoa? Sunnuntaikävelyllä poikkesimme Cafe Pispalaan, jonka terassille paisteli kevät aurinko.

– Hyvin nukutut yöt. Pitkästä aikaa nukuin todella hyvin ja näin tosi paljon unia. Useiden peräkkäisten huonosti nukuttujen öiden jälkeen sitä osaa arvostaa entistä enemmän kun herää aamulla virkeänä.

– Musiikki. Juulian uusi biisi Jos Voisin Jättää Sut Kahdesti on soinut ahkerasti kuulokkeissani, samoin Paperi-T:n Kaikki On Hyvin. Kauriinmetsästäjät, Glitchit, Vesta ja Gasellien biisi Riks Raks Poks ovat olleet myös tehokuuntelussa.

– Lenkkeily ja ulkoilu. Pitkästä aikaa heitin juoksulenkin ja vitsit, sain ihan törkeän rakon kantapäähäni, mutta siitä huolimatta juoksu kulki. Kävely- ja juoksulenkit houkuttelevat nyt kun ei tarvitse liukastella sohjossa.

– Ystävät. Ida ymmärtää jo puolesta lauseesta, että mistä on kyse. Even omakotitalo on mun turvasatama ja eilen liikutuin, kun Jonna ilmoitti sunnuntai-iltana olevansa viikon loman jälkeen back in business. Jonnasta on tullut lyhyessä ajassa tärkeä, hän on arjen tsempparini ja ihan best työkamu!

– Keväinen ilma. Helsingissä jengi viiletti jo kevätvaatteissa, villapaitani + villakangastakki tuntuivat ihan liian talvisilta.  Onko teidän mielestä liian optimistista, jos nyt jo hakee trenssit sekä farkku- ja nahkatakit varastosta?

 

ida 365 ja maj

Inhokkipäiväni sunnuntaikin oli tällä viikolla parempi kuin hyvä. Kaikki on hyvin, ihan oikeesti. Tästä kelpaa startata uusi viikko.

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *