Vitsit, miten ihanaa oli tulla takaisin kotiin – vaikka toisaalta kyllähän pari lomapäivää olisi vielä mennyt. Tässä kohtaan paras ystäväni hehkuttaisi Suomen kraanaveden ihanuutta, en kestä!

Ajeltiin eilen yöllä kotiin kentältä, pääsin sänkyyn auringon noustessa. Onneksi lapset saivat nukuttua oikeastaan ihan koko matkan, koneessa ja autossa. Matkakamat ovat sikin sokin lattioilla ja koitan tässä parhaani mukaan alkaa organisoimaan to do -listan avulla tätä ja seuraavaa viikkoa, ihan kuin olisin ollut kauemminkin poissa sorvin äärestä.

gelato1gelatoagelato jäätelö

Ensimmäinen viikon loma yhdessä äidin kanssa saman katon alla sujui hyvin. Me oltiin hyvä tiimi, emme juuri saaneet aikaiseksi sanaharkkoja ja muutenkin kaikki meni jopa paremmin kuin etukäteen kuvittelin. Kameran muistikortilla (ehjällä sellaisella!) on vielä vaikka miten paljon kivoja kuvia ja koitan tehdä tänne ainakin lyhyet matkavinkit ja samalla esittelyn hotellistamme – lämmin suositus etenkin lapsiperheille. Onko teillä mielessä jotain, mistä haluaisitte mun kirjoittavan matkaan liittyen?

gelato3gelato4

Kippis!

gelato

En edes uskalla veikata kuinka monta palloa sinistä bubble gum  gelatoa noihin kahteen tyyppiin upposi viikon aikana, apua!

-Maj

11 Comments

 1. Mirkku 15.5.2018

  Miten suojaat lapset palamiselta?

  Vastaa
  • Maj 16.5.2018

   Moikka Mirkku! Tästä aiheesta on pian tulossa postaus :)

   Vastaa
 2. Tupu 15.5.2018

  Maksetaanko sulle jotain, että kaikki lomakuvat ja tekemiset laitetaan instaan ja muihin nettikanaviin? Mikä pointti? Luulisi, että lomalla haluaa olla irti kaikesta. Vaan ei.

  Vastaa
  • Maj 16.5.2018

   Niin, mitä tähän sanoisin? Mä jaan osan elämästäni – en kaikkia lomakuvia, enkä muutenkaan kaikkea.

   Vastaa
  • Taina 20.5.2018

   Mitä tässä nyt sun mielestäsi mainostetaan?

   Vastaa
 3. Amaalia 15.5.2018

  Auringonpistos iskee todella herkästi lapsiin jos ovat ilman hattua. Lapsilla oireina voi lähinnä olla kiukuttelu ja väsymys. Muistakaahan käydä hattukaupoilla, kun suomessakin on nyt kirkkaat ja lämpimät säät <3

  Vastaa
  • Maj 16.5.2018

   Se on ihan totta :) Meillä löytyy kyllä hattuja.

   Vastaa
 4. Matilda 16.5.2018

  Tulipa kurja mieli, miten negatiivissävytteisiä kommentteja.. Eiköhän jokainen äiti osaa hoitaa asiat omalla tavallaan. Muistetaan me lukijat, että kuviin ja someen tuodaan vain pienen pieni osa elämää.

  Täällä yks lukija joka fiilistelee matkapostauksia – ihana uppoutua hetkeksi kauniisiin maisemiin ja lomafiilikseen ruudun kautta! Varsinkin, kun kuvasi ovat aina niin upeita katseltavaa :-)

  Ihanaa keväänjatkoa sinne ja kiitos mukavasta blogista, johon palata aina!

  Vastaa
  • Maj 16.5.2018

   Kiitos, ihana saada yksi positiivinenkin kommentti ”:) ja miten ihana kuulla, että pidät kuvista & blogista. Lomalla tuli kuvattua kerrankin tosi paljon, Lefkas oli tosi kaunis saari – joten ainakin muutamia postauksia tulee vielä reissusta.

   Vastaa
 5. Taina 20.5.2018

  Juu, älä välitä noista negatiivisista kommenteista, niitäkin vaan maailmaan mahtuu, joiden oma elämä kurjaa. Omaa pahaa oloa on sitten tartutettava muihin. Mutta älä anna vaikuttaa.

  Vastaa
 6. Siiri Kiviharju 2.7.2018

  Ihanan näköisiä jäätelöitä. Jäätelö on mun heikko kohta ja kesällä sitä menee paljon. Jännä tuo musta vohveli, tuollaista en ole koskaan maistanut! Tosi kivoja kuvia. :)

  https://www.siirikiviharju.com

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *