Mun vaatekaappiin on ilmestynyt ihan ensimmäinen off -shoulder -vaate, valkoinen hellemekko. Olen aina ajatellut, että olkapäät paljastavat paidat tai mekot ovat mulle jotenkin liian tyttömäisiä. Tämä ”muumimekoksi” nimeämäni hellemekko on näihin keleihin sopiva ja muutenkin ihanan rento.

Tässä asussa olin menossa rannalle alkuviikosta, napattiin kuvat ihan ohimennen Jonnan kanssa. Totesin mekon käteväksi rantsuvaatteeksi, sillä sen pystyy pukemaan ylä- tai alakautta.

mekko1mekko3 kopiomekko5

Aurinkolasit – Le Specs
Mekko – H&M
Laukku – Gina Tricot
Sandaalit – Zara

mekko4

Toivotaan, että mekkokelit jatkuvat yhä edelleen!

-Maj

2 Comments

  1. Juudith 31.5.2018

    Hei, olis kiva saada vinkkejä tannalle/altaalle sopivasta meikistä:). Silloin kun on kuuma ja tarkoituksena on nauttia auringosta lasten kanssa ei huvittais laittaa ihomeikkiä, mut ihan naturellinakaan ei haluis olla. Aurinkovoide, ripsari, huulikiilto vai mitä? Miten itse esim.viime reissuillanne toimit:)?

    Vastaa
  2. Veera 1.6.2018

    Ihana mekko! Näkyykö yhtään läpi? Vai onko paksumpaa matskua?

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *