Oletteko jo löytäneet lapsille kesähatut? Joku siellä kehotti meitä menemään hattukaupoille kun edellisissä kuvissa lapsilla ei ollut hattuja päässä – mutta onhan meillä toki hatut ja lippikset hallussa.

Kesän tyylikkäin hellehattu lapsille löytyy Gugguulta. Hatun leveä reunaa suojaa hyvin auringolta ja Rebekka ainakin ihastui omaansa ihan täysin. Gugguun lierihattuja on saatava nauhoilla tai ilman ja värivalikoimaakin riittää. Gugguun lippikset ovat myös hyvännäköisiä, etenkin tupsulippis on pienemmille lapsille ihan super söpö!

lasten hellehatut

Rebekan hattu on kokoa M, testasin myös itselleni XL-kokoa ja se oli ihan sopiva! Kuulin, että muutamia hattuja on myyty aikuisillekin – miksipäs ei?

hellehattu

Lasten vaatteet – Gugguu/saatu

lasten hatutgugguu hatuthellehattu15lastenvaatteet gugguuhellehattu17hellehattu18

Spagettiolkaiminen frillamekko on vieläkin meidän suosikki, ollut jo monena kesänä. Isomalle tytölle mekko toimii mustana mun mielestä aika kivasti – vai mitä tuumaatte?

-Maj

9 Comments

 1. Maija 17.5.2018

  Voi miten Ihania kuvia. Kyllä musta sopii lapsillekin, sitä monesti turhaan vieroksuu.

  Vastaa
  • Maj 21.5.2018

   Musta on just hyvä! <3

   Vastaa
 2. Jepjep 18.5.2018

  Samuelilla taitaa olla hitusen isot tossut? :D

  Vastaa
  • Maj 21.5.2018

   Moikka! Näköjään sua ilahduttaa asia – ja se kieltämättä tuntuu aika jännältä reaktiolta, ainakin minusta. Kuvissa kengät näyttää kieltämättä vähän reilulta, mutta itseasiassa myyjän kanssa pariin kertaan tsekattiin koko – otettiin pohjalliset irti ja kaikki, joten pitäis olla just ok.

   Vastaa
 3. Anonyymi 19.5.2018

  Ei näin! Ymmärtäisin jollain tavalla, jos lapset olisivat kuvauksellisia. Älä kuitenkaan jaa lapsistasi kuvia täällä äläkä missään. Senkin tajuan, että sinulla on valtava tarve esitellä itseäsi. Miksi? Jos/kun teet sitä rahan takia niin ihan oikeitakin töitä on.
  Aika järkyttävä ”äiti”.

  Vastaa
  • Hanna 19.5.2018

   Tarviiko tällaisia kommentteja edes julkaista, kun ovat selkeästi spämmiä? Kommentissa ei siis ole mitään järkeä, vain jonkun surullisen ihmisen yritys purkaa pahaa oloa. :/
   Kiitos Maj blogista, sitä on ihana lukea :)

   Vastaa
  • Maj 21.5.2018

   Moikka Anonyymi! Harmi, että sulla on kurja fiilis ja purat sitä tänne. Käyhän lukeamassa Natan teksti – > http://wtd.fi/onko-bloggaaminen-oikeaa-tyota/ niin ymmärrät, että bloggaaminenkin on ihan oikea työ, kaikilla mittapuilla :*

   Hanna! Kiitos kivasta viestistä ja oon kiitollinen, että jaksat lukea. <3 Meitä on moneen junaan ja vielä pariin bussiinkin. Pus!

   Vastaa
 4. Piia 27.5.2018

  Arvostan suuresti työtäsi, varsinki kahden lapsen äitinä! Luen säännöllisesti blogiasi ja olen 3.5v sitten eronnut ja 3 lapsen äiti ❤ kiitos kun jaat upeita kuvia teidän arjesta ja upeasta tytlistäsi! Käytiin inch kaupassakin suosituksestasi ja kerroin löytäneeni putiikin juuri ansiostasi. Ostaisin tuon frillamekon elokuussa 8v täyttävälle tytölleni. On pienikokoinen ja mietin kokoa 128 vai 134cm.

  Aurinkoisia ja nautinnollista päiviä teille!
  Terv Piia Espoosta

  Vastaa
  • Maj 27.5.2018

   Moikka Piia! Voi kiitos niin ihanasta palautteesta, mä oon täällä aivan liikuttuneena, vitsit. Mekosta vielä, uskoisin koon 134 cm olevan ihan hyvä, sillä kyllähän ne pesussakin jo aina vähän kutistuu :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *