Lähdin eilen lomalle lasten + mun äidin kanssa ja nyt alkaa jo olla ensimmäinen päivä päätöksessä täällä Kreikan auringon alla. Matkustimme käytännössä koko eilisen päivän, vaikka lentomatka ei olekaan pitkä, mutta siihen päälle tulee kuitenkin kaikki odottelut sekä autossa ja bussissa istumiset.

Samuel nukahti syliini puolen yön aikoihin, vähän ennen kuin päästiin hotellille. Mietin siinä itsekseni, että vitsit oon onnekas kun saan olla just näiden mielettömän kultaisten tyyppien äiti. Samuel ja Rebekka osaavat jo käyttäytyä tosi hienosti – ovathan he niin isoja jo. Aika on kulunut niin salakavalan nopeasti, sillä vastahan tuskailin hikikarpalot otsalla lentokoneessa 1- ja 3-vuotiaiden kanssa.  Nyt oltaisiin helposti voitu lähteä matkaan kolmistaankin, vaikka onhan se kivaa, että mun äiti on täällä meidän mukana.

kids1kids3

Matkustusasu pitää olla aina rento ja mukava! Rebekka valitsi omansa itse, lötköhousut on kuulemma parhaat. Ostin hänelle nuo Vansit joskus pari vuotta sitten, oli vissiin vähän reilumpaa kokoa, sillä nyt vihdoin ne ovat sopivat. Sampalla on maailman parhaimmat collegehousut, Gugguun baggyt, jalassa. Mistään muualta ei saa niin kestäviä ja hyvännäköisiä collegepöksyjä. Maastohuppari vilahti eilisissä storyissa ja se herätti paljon kiinnostusta – niitä saa vieläkin Zarasta, bongasin niitä ainakin Tampereen myymälästä viime viikolla.

kids2

 

Rebekka
Toppi – Gugguu*
Takki ja housut – Zara
Kengät – Vans

Samuel
Huppari – Zara
Lippis ja housut – Gugguu*
Kengät – adidas

*saatu

 

kids4kids5

Nyt me jatketaan lomailua – kaikki on sujunut tähän asti paremmin kuin hyvin :)
Instagram Storiesin puolelta voi seurata meidän lomameininkiä, jos kiinnostaa!

-Maj

4 Comments

 1. Kevät 8.5.2018

  Mistä ja mitä merkkiä nuo Rebekan varvastossut on?

  Vastaa
  • Maj 8.5.2018

   Moikka! Tarkoitatko varvastossuja, jotka näkyy IG:ssä? Rebekan kummisetä on ostanut ne hänelle Thaimaasta :)

   Vastaa
 2. Leena-mummi 8.5.2018

  Samppa näyttää niin isolta pojalta😃

  Vastaa
  • Maj 8.5.2018

   No onhan se jo aika iso – ja hiustenleikkuu teki myös paljon!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *