Tänään mulla oli säätöpäivä, juostiin Idan kanssa hoitamassa asioita huomisia kemuja varten. Viimeisestä kaupasta lähdettiin sulkemisaikaan ja nyt pitäisi kaikki olla hankittu. Miksi juuri siinä vakkarikaupassa, josta yleensä löytyy kaikkea, ei yhtäkkiä olekaan yhtään syöntikelpoista avokadoa tai tarvittavia marjoja? Ja miten on mahdollista, että seuraavasta kaupasta tietysti löytyy kaikki tarvittavat, mutta sitten unohtaa kuitenkin ostaa sen yhden asian, mitä ilman ei pärjätä? Osa säätämisestä johtui siis ihan omasta huolimattomuudesta.

Pohdittiin Idan kanssa, että toiset ne osaa aloittaa hyvissä ajoin juhlien järjestelyt,  ja välttyvät kaikelta viime hetken säädöltä. Joka ilta kun vähän puuhastelee jotain, niin paniikkia ja tulipalokiirettä ei ehkä pääse syntymäänkään. Me ei kumpikaan olla sellaisia tyyppejä. Meiltä hoituu kaikki yhdellä rytinällä ja yleensä vähän viime tipassa, kuten tänäänkin. Siirrettiin vielä osa hommista huomiselle ja todettiin, että kyllä me huomennakin ehditään.

maj1maj2

maj3

Lasit – Le Specs
Paita – Zara
Hame – Monki
Laukku – Balenciaga

 

maj4

Ihanaa, että meikäläinenkin on oppinut vähän chillaamaan, ennen stressasin hullun lailla ihan pienistäkin jutuista. Ehkä tähän ikään mennessä sitä on oppinut jotain. Asioilla on tapana aina järjestyä, isoilla ja pienillä. Ihan parasta viikonloppua kaikille, take it easy!

-Maj

2 Comments

 1. Halina 20.5.2018

  Paras juhlajärjestely ikinä: pitää kemut nyyttäriteemalla tai ostaa helppoa naposteltavaa (esim yiöaa pari pizzaa), laittaa musat soimaan ja kaataa itselleen viinilasin :D Hauskoja juhlia!

  Vastaa
  • Halina 20.5.2018

   Tosiaan tilaa pari pizzaa* piti lukea :D

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *