levis1

YES/NO

– Nämä hellepäivät! OH yes. Olen Jannin kanssa samoilla linjoilla, voisin tirauttaa pari onnenkyyneltä. Kolea kesä ei kiinnosta yhtään, joten pidän peukkuja, että saataisiin nauttia kunnon hellekesästä.

–  Aperol Spritz on mun lempidrinkki, juuri sopivan raikas helteisiin kesäpäiviin. Järjestän viikonloppuna pienet illanistujaiset ja ajattelin tarjota ystäville Aperoleja. Olut sen sijaan on ehdoton no no! Monet ovat usuttaneet testaamaan esimerkiksi Solia, mutta olut ei kyllä ole mun juttu.

– Korkeavyötäröiset ja väljät  farkkushortsit, yesyesyes, kun taas pakarat paljastavat shortsit eivät ole mua varten. Pienet farkkushortsit yhdistettynä polvisukkiin aiheuttavat itsessäni puistatuksia.

– Keksin ehkä vain yhden negatiivisen jutun helteistä kuuman kämpän lisäksi; aurinko ei tee yhtään hyvää muutenkin helposti lämpimään taittavalle hiusvärilleni.

– YES/kookosjätski ja NO/suklaajäätelö

– Kuuma kahvi toimii helteelläkin, mutta vedenkeittimen työnsin kaapin perukoille ja kaivan sen sieltä vasta syksyllä. Tee ei ole kesäjuoma, en myöskään innostu jääteestä tai ehkä en ole vain maistanut hyvää sellaista?

– Ulkona nautitut aamiaiset ja lounaat, oh yes. Laukontori tai Tammelantori, kaikki käy.

 

levis2

Takki ja paita – Monki
Farkut – Levi’s
Tennarit – Superga

levis3levis4

Mökkeily on mulle maybe. Lähtökohtaisesti mökkeily ei ehkä suosikkipuuhaani, mutta toisaalta oikealla asenteella ja hyvässä seurassa se voi olla ihan jees. Asuntovaunuilu kotimaassa on ehdoton EI, en pysty kuvittelemaan itseäni kiertämässä ympäri Suomea. Terkkuja vaan siskolle, joka on täysin hurahtanut siihen hommaan!

Osuuko mun ajatukset yhteen omienne kanssa?

-Maj

4 Comments

 1. Rooosa 16.5.2018

  Siis jäätee on aivan parasta!! Se ei vaan saa olla sellasta ällöä äklöä sokerilitkua vaan oikeeati teen makusta. Olut on ihan nou nou mullekin. Mut mökkeily best! Kunhan on sisävessa ja -suihku, sähköt ja vettä tulee hanasta:D eli siis ei mitään erämökkeilyä mulle.

  Vastaa
 2. Mirkku 17.5.2018

  Mökkeilystä tykkään. Oikeen lämpimällä käy aito vanhanajan kesämökki, kiva ranta….. Asuntovaunu aika jo ohi, sitä harrastettiin kun lapset oli pieniä. Aina yks kylmä olut menee helteellä:)

  Vastaa
 3. Linda 17.5.2018

  Ihan samat yes/nout mullakin :) Nyt vaan kaikki sormet ja varpaat ristiin, että nämä ihanat kelit jatkuisivat läpi koko kesän piiitkälle syksyyn. Sulla on kiva blogi, jatka samaan malliin. Ihanaista, aurinkoista ja aperolista kesää sulle :)

  Vastaa
 4. Mamma 17.5.2018

  Jätskin kans mulla menee just toisinpäin, kookos ei uppoa mulle missään muodossa mut suklaa menee liiankin hyvin :D mökkeily ja asuntovaunuille, molemmat best! Kesällä parasta on kun mies jää lomalle ja päästään kiertään Suomea asuntoautolla tai vaunun kanssa. Onneksi appiukolla on hyvä asuntoautoa mitä lainata :D toki mökillä pitää mukavuuksia olla, eli erämökkeily ei ole mun suosikki yhtään. Shortsimaku sama kuin sulla.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *