*Kaupallinen yhteistyö, Asennemedia & Lotus

Kesällä ollaan paljon menossa, ainakin me tehdään kesäisin extempore-reissuja ja retkiä isompien suunnitelmien lisäksi. Mökkireissuja, rantsuretkiä ja pieniä piipahduksia uusiin maisemiin. Lapsiperheissä vähän väliä myös sattuu ja tapahtuu monenlaista, myös kun ollaan reissun päällä. Kaikkeen ei tietenkään voi varautua, mutta olen ainakin itse oppinut nappaamaan laukkuun mukaan kaikenlaista pientä, mitä voi tarvita kun tilanne sattuu iskemään päälle.

Naisten käsilaukkujen kätköistä voi  löytyä vaikka mitä ja siitähän usein väännetään vitsiä, mutta aika moni teistäkin on varmasti pelastanut  jonkun pulasta kaivamalla veskasta särkylääkkeen, ponnarin tai nenäliinan?  Omasta käsilaukustanikin löytyy rypistyneiden kuittien lisäksi ainakin edellämainitut ja usein paljon muutakin.

Äitini vinkki on, että pakkaa autoon mukaan aina  pari puhdasta froteepyyhettä, niitä voi käyttää yllättävän monissa tilanteissa. Ilmeisesti pyyhkeet ovat olleet tarpeellisia kun meidän viisi henkinen perhe on kierrellyt ympäri suomea asuntovaunulla  – ja hei, silloin ei tosiaankaan ollut ilmastointia, ei ainakaan meidän autossa.

lotus1lotus12

Nenäliinat taitavat olla monella käsilaukun vakkarivaruste? Meillä kului nenäliinoja viime viikolla, kun Samuel oli flunssassa ja korvatulehduksen kourissa. Hänellä ei kuitenkaan ollut kuumetta, niin käytiin välillä puistoilemassa. Huh, että 6-vuotiaalla pojalla riittää energiaa pienestä flunssasta huolimatta. Sujautin pojalle oman nenäliinapaketin shortsien taskuun ja se oli jotenkin jännä juttu hänen mielestään, niistäminen oli eksoottisempaa kun oli ikiomat nenäliinat messissä!

Erityisen pehmeät Lotus Nessu Sensitive -taskupaketit ovat varustettu Allergia- ja Astmaliiton Allergiatunnuksella ja ne ovat hajusteettomia, joten niitä on turvallista käyttää perheen pienimmilläkin. Erityisen pehmoiset nenäliinat ovat tarpeellisia silloin, kun nenää joutuu niistämään todenteolla – allergikot ovat varmaan tänä kesänä tehneet sitä ikävä kyllä enemmän kuin riittävästi.

lotus2lotus6

Lotukselta löytyy myös toinen käsilaukkuun sujautettavaksi sopiva tuote; kostea wc-paperi. Ei ehkä kuulosta kaikista seksikkäimmältä tuotteelta mutta kätevältä kylläkin – oli sitten kyseessä lapset tai aikuiset. Kostealla wc-paperilla voi pyyhkäistä jätskit paidalta tai mitä nyt kuvitella saattaa, mutta tuote on tarkoitettu vessassa käynnin yhteyteen käytettäväksi tavallisen paperin kanssa.

Lotuksen tekemässä kyselyssä jopa 35 prosenttia vastanneista kertoi, että he eivät tunne itseään riittävän puhtaaksi vessassa käynnin jälkeen.  Kostea wc-paperi on valmistettu 100-prosenttisesti luontoperäisestä kuidusta ja se on biohajoava eli käytön jälkeen paperin voi joko huuhtoa normaalisti pöntöstä alas, kompostoida tai laittaa biojätteeseen.

lotus4lotus3

lotus5

Meidän kesälomasuunnittelmat ovat vielä auki, heinäkuussa olisi ihana touhuta jotain vähän spessumpaa. Minnekään kauas me ei olla lasten kanssa tänä kesänä lähdössä, koska ehdittiin toukokuussa käväistä Kreikassa.

Varmasti kuitenkin tehdään muutaman yön kestäviä irtiottoja Suomen sisällä tai naapurimaissa maksimissaan. Tarkoitus olisi ainakin käydä moikkaamassa vanhempiani sekä sukulaisia Ylivieskassa ja alustavasti ollaan ystävien kanssa mietitty myös Turkua, sillä se on niin ihana kesäkaupunki ja tuossa ihan vieressä. Toivottavasti myös päästään Yyteriin ja saadaan vielä kutsuja mökeille – let’s see!

lotus7lotus8lotus9lotus10

Tokavikan kuvan ilme, en kestä! Voisiko tuo olla teidän ilmeenne kun kirjoitan kosteasta wc-paperista? Nassut nyt siellä sitten peruslukemille, testatkaahan. Nappaa iso paprupaketti mukaan mökille ja heitä matkakokoinen paketti käsilaukkuun, ainakin festareille jos ei muuta.

-Maj

4 Comments

 1. Maija 13.6.2018

  Nämät tuotteet on hyviä mökki tuliaisia kertakäyttöastioiden lisäksi.
  Ovat ainakin tervetulleita meidän mökille, joka on todellakin mökki:)

  Vastaa
 2. Halina 13.6.2018

  Täytyy tunnustaa, että itse en naisena raahaa kaupunkiympäristössä mitään ylimääräsitä mukana (ainoastaan puhelin ja avaimet taskussa), koska kaiken saa kaupasta, apteekista tai kahvilasta hädän sattuessa. Ehkä äitinä sitä alkaa sitten raahata lasten takia kaikkea mukana, joten voi olla että muutos iskee muhunkin :D metsässä sen sijaan on kaikki linkkuveitsestä ensiapupakettiin mukana, koska oikeasti ei ole saatavilla mitään monen kilometrin säteellä. Autossa kannattaa myös pitää pyyhkeiden lisäksi ajantasaista ensiapualaukkua, autopalosammutinta ja heijastinliivejä, jotka on pakollisia joka muussa maassa paitsi Suomessa, tosin suosituksena se löytyy täältäkin. Tarkempi lista autossa pidettävistä tarvikkeista löytyy esim. sprn ohjeista. :)

  Vastaa
 3. Rena 13.6.2018

  The tip of your mother is a good one!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 4. Mari 14.6.2018

  Meille nuo kosteat wc-paperit on tulleet jäädäkseen – vaikka aluksi lähinnä mietin että mikä turhuus tuokin nyt on. Mutta jostakin sain ilmaiseksi kokeiluun, ja loistaviahan nuo ovat, vaikka sen jäätelön pyyhkimiseen lasten nassuista, mutta myös siihen suunniteltuun tarkoitukseen, ainakin tuollaiselle 4,5-vuotiaalle, joka harjoittelee itse wc:ssä käymistä :D Ja kyllä tämänkin äidin laukusta löytyy kaikki tarpeellinen mitä kuvitella saattaa, koskaan ei tiedä mille tulee tarvetta kun on lasten kanssa liikkeellä!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *